Κυτταρίτιδα-τοπικό πάχος: η επιστήμη δίνει τη λύση!

Κυτταρίτιδα-τοπικό πάχος: η επιστήμη δίνει τη λύση!

Βρήκαμε τις απαντήσεις στο Vivify The Beauty Lab

Μαζί με την σωστή, συστηματική φροντίδα της επιδερμίδας, πολλές φορές χρειάζεται να βάλει το χεράκι της και η ιατρική κοσμετολογία για το καλό της ομορφιάς μας!

Και εδώ έρχονται τα Vivify, τα νέα hot spots ομορφιάς που συνδυάζουν ιδανικά την τεχνολογία με την επιστήμη και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για το ολικό και τοπικό αδυνάτισμα, την κυτταρίτιδα και τη σύσφιγξη σώματος! Και βέβαια, το μενού υπηρεσιών δεν σταματάει μόνο στο σώμα αλλα περιλαμβάνει αισθητική προσώπου, αποτρίχωση, θεραπείες αισθητικής δερματολογίας και κοσμητικής ιατρικής.

VIVIFY

Η ομορφιά δεν ειναι θέμα τύχης και γιαυτό το απολύτα κατηρτισμένο προσωπικό των Vivify θα διαγνώσει ακριβώς τις ανάγκες σας και θα σας προτείνει την ιδανική λύση για να τις αντιμετωπίσετε και να φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε, πιο όμορφη και λαμπερή.

Τα Vivify είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν με τέσσερις υπέροχους και πρωτοποριακούς χώρους σε Κηφισιά, Γλυφάδα, Σύνταγμα και Θεσσαλονίκη. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε με ένα κλικ εδώ www.vivify.gr