Ποια πολύτιμα έλαια μεταμορφώνουν τα μαλλιά;

Ποια πολύτιμα έλαια μεταμορφώνουν τα μαλλιά;

Βρήκαμε τα "κοκτέιλ" που χαρίζουν λάμψη και απαλότητα! 

Είναι κοινό μυστικό πως μία από τις βασικές κινήσεις για υπέροχα μαλλιά είναι να τα φροντίζουμε καθημερινά απλώνοντας ελάχιστες σταγόνες από ένα περιποιητικό έλαιο που αποκαθιστά την απαλότητα και τη λάμψη τους.

TIM2

Και ήταν ζήτημα χρόνου το Timotei, που εξερευνά συνεχώς τη δύναμη των φυσικών συστατικών, να έρθει με τη δική του πρόταση, ένα mix από ευεργετικά έλαια που μετά από έρευνες κατέληξε πως είναι πολύτιμα για τα μαλλιά: η νέα σειρά Timotei Πολύτιμα Έλαια, περιλαμβάνει Σαμπουάν και Oil Spray Mist, βασισμένα σε φυσικά έλαια Argan και Αμυγδάλου αλλά και βιολογικό εκχύλισμα Γιασεμιού!

TIM1

Ο ορός ομορφιάς που βρίσκεται στην καρδιά των συνθέσεων ενυδατώνει τα μαλλιά και τα βοηθά να παραμένουν απαλά, ελαστικά, με φυσική κίνηση, τρέφει σε βάθος τρίχα όμως ταυτόχρονα έχει ανάλαφρη σύνθεση που δεν την βαραίνει αλλά και 0% parabens. Το Σαμπουάν απομακρύνει ευγενικά τους ρύπους και τα κατάλοιπα styling απο τα μαλλιά ενώ το προϊόν- star δεν είναι άλλο από το Oil Spray Mist, με φυσικά συστατικά, που προστατεύει από το φριζάρισμα και τη θερμότητα και είναι ιδανικό για να φρεσκάρετε τα μαλλιά σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, για να επαναφέρετε τη φυσική κίνηση και τη λάμψη τους!