Αυτό το βαζάκι ξεδιψάει την επιδερμίδα!

Αυτό το βαζάκι ξεδιψάει την επιδερμίδα!

Η Apivita ανανέωσε την best selling ενυδατική κρέμα Aqua Vita!

Δεν θα σταματήσουμε να το τονίζουμε: ο ρόλος του νερού είναι καταλυτικός (και) για την επιδερμίδα! Διατηρεί την υγεία των κυττάρων, εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία της, αυξάνει τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητά της και την προστατεύει από την πρόωρη γήρανση.

Η Apivita, λοιπόν, έρχεται με τη νέα Aqua Vita, μια ολοκληρωμένη πρόταση για εντατική ενυδάτωση, αναζωογόνηση και προστασία από την πρόωρη γήρανση, η οποία συνδυάζει ιδανικά την δραστική ενυδάτωση με τα πολύτιμα αντιοξειδωτικά συστατικά.

Το ευεργετικό, σούπερ ενυδατικό κοκτέιλ της περιέχει εκχύλισμα λυγαριάς, που είναι πλούσιο σε φυτοενδορφίνες οι οποίες ενυδατώνουν και καταπραύνουν την επιδερμίδα, πατενταρισμένο-και βραβευμένο- εκχύλισμα πρόπολης με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που αυξάνουν τη ζωτικότητα των κυττάρων και τα προστατεύουν από τις εξωτερικές επιθέσεις, έγχυμα από ελληνικό τσάι του βουνού, με εξαιρετική αντιοξειδωτική δράση καθώς και 100% καθαρό, βιολογικό αιθέριο έλαιο γεράνι που επιδρά ευεργετικά τόσο στο δέρμα όσο και στη διάθεση, τονώνει αναζωογονεί, χαρίζει ευεξία και ισορροπία στον οργανισμό.

Τη νέα Aqua Vita θα την βρείτε σε 3 τύπους: για Λιπαρές-Μικτές Επιδερμίδες, για Κανονικές-Ξηρές Επιδερμίδες και για Πολύ Ξηρές Επιδερμίδες.