Σώστε τα μαλλιά σας από τον ήλιο σε μόλις 2 λεπτά!

Σώστε τα μαλλιά σας από τον ήλιο σε μόλις 2 λεπτά!

Η πιο απλή αλλά αποτελεσματική κίνηση για υγιή, λαμπερά μαλλιά

Θεωρούμε δεδομένο πως μέσα στην beach bag έχετε ήδη και ένα αντηλιακό μαλλιών- όμως υπάρχει ένα ακόμα βήμα, επιστρέφοντας στο σπίτι, που σας εξασφαλίζει υγιή, λαμπερά μαλλιά και μάλιστα σε ελάχιστα λεπτά!

Ο λόγος για τις μάσκες εντατικής περιποίησης Pantene Pro-V που προσφέρουν την ενυδάτωση και την εντατική φροντίδα που χρειάζεται η τρίχα για να διατηρεί την υγιή, λαμπερή της εμφάνιση ακόμα και μετά από πολλές ώρες στην παραλία. "2 λεπτά, 2 φορές την εβδομάδα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στα μαλλιά σας" λέει ο Hairstylist του Pantene Pro-V, Χρήστος Καλλανιώτης.

Κι όμως, οι περισσότερες γυναίκες παραλείπουν αυτό το σημαντικό μέρος της περιποίησης των μαλλιών τους, είτε επειδή πιστεύουν ότι δεν το χρειάζονται είτε επειδή θεωρούν ότι μπορεί να βαρύνει τα μαλλιά τους είτε γιατι αισθάνονται πως δεν έχουν χρονο για ένα επιπλέον βήμα φροντίδας. Γεγονός είναι πως τα μαλλιά μας χρειάζονται εντατική φροντίδα, όπως ακριβώς και το δέρμα μας. Και επειδή, όπως και η επιδερμίδα, υπάρχουν διαφορετικές ανάγκες, το Pantene Pro-V έχει δημιουργήσει εξειδικευμένες σειρές περιποίησης ώστε ακόμα και αν έχετε λεπτή τρίχα, να μπορείτε να της προσφέρετε την εντατική περιποίηση που χρειάζεται χωρίς το αγχος ότι θα βαρύνει.

mask1

Εσεις δεν έχετε παρά να επιλέξετε τη φορμουλα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών σας: Μάσκα Έντονης Λάμψης 2 Λεπτών που χαρίζει έντονη λάμψη και εκτυφλωτική ζωντάνια, Μάσκα Εντατικής Αναδόμησης 2 Λεπτών που ενυδατώνει τα μαλλιά και τα κάνει πιο ανθεκτικά, Μάσκα Μεταξένιας Λείανσης 2 Λεπτών για απαλότητα που διαρκεί, Μάσκα Διαμόρφωσης 2 Λεπτών για Μπούκλες που ενυδατώνει και φροντίζει τις μπούκλες, Μάσκα Επανόρθωσης Φθοράς 2 λεπτών ιδανική για εντατική αποκατάσταση φθοράςχρώματος για βαμμένα μαλλιά ή μαλλιά με ανταύγειες.

mask2

Ιδού και μερικά πολύτιμα tips&tricks που μοιράστηκε μαζί μας ο Χρήστος Καλλανιώτης:

- Απλώστε τη μάσκα με απαλές κίνησεις μασάζ, ξεκινώντας από τις ρίζες των μαλλιών. Έτσι, θα τονώσετε την κυκλοφορία του δέρματος στο κεφάλι, ενώ συγχρόνως θα απολαύσετε ακόμα περισσότερο τη διαδικασία περιποίησης.

-Αποφύγετε να ξεβγάλετε τα μαλλιά σας με πολύ ζεστό νερό. Προτιμήστε χλιαρό ή δροσερό νερό που θα σας χαρίσει και μία αίσθηση αναζωογόνησης.

- Για να απλώσετε ακόμα καλύτερα τη μάσκα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία μεγάλη βούρτσα με αραιά δόντια.