Γιατί δεν θα δείτε ποτέ τη Sofia Vergara χωρίς makeup;

Γιατί δεν θα δείτε ποτέ τη Sofia Vergara χωρίς makeup;

Η star αποκαλύπτει το λόγο

Η πληθωρική πρωταγωνίστρια της σειράς Modern Family μίλησε στο περιοδικό Redbook και δήλωσε οτι ποτέ δεν πρόκειται να την δούμε χωρίς μακιγιάζ!

"Μπορεί να μην κάνω κάθε μέρα μπουκλες με το σίδερο ή να φοράω ψεύτικες βλεφαρίδες, αλλά κάνω φουλ μακιγιάζ κάθε μέρα- πάντα έκανα" εξομολογήθηκε η Sofia Vergara. "Μου παιρνει μία ώρα και ένα τέταρτο κάθε μέρα για να ετοιμαστώ".

"Μου αρέσει να δίνω χρόνο στον εαυτό μου για να τον περιποιηθώ- μου αρέσει να κάνω αφρόλουτρα και scrub. Όλοι με πιέζουν να κάνω γρήγορα! Έχουν φτάσει στο σημείο να μου λένε ψέμματα για την ώρα που ξεκινάει ένα event ώστε να είμαι εκεί στην ώρα μου. Όμως τους έχω καταλάβει, οποτε δεν δίνω δεκάρα!" είπε η ηθοποιός.

Όσο για το πώς θα έβλεπε το ενδεχόμενο μιας αισθητικής επέμβασης, δεν είναι καθόλου αρνητική: "Γιατί όχι; Ίσως όχι ακόμα αλλά ίσως φτιάξω τους μαύρους κύκλους στα 50 μου. Θα δω τι θα χρειάζομαι μέχρι τότε, αλλά δεν λέω όχι."

Κι όμως, όσο και αν δεν είναι διατεθειμενη να θυσιάσει τίποτε για χάρη του beaute της, η Sofia Vergara έχει ένα treatment που δεν αντέχει με τίποτα: "Τα μανικιούρ. Δεν έχω την υπομονή να μου κάνουν μανικιούρ. Oπότε βάφω μόνη μου τα νύχια μου στο αυτοκίνητο καθοδόν προς το αεροδρόμιο ή τις Χρυσές Σφαίρες".