Μake it Big! 5 χτενίσματα βήμα βήμα για να αποκτήσετε μαλλιά με όγκο

Μake it Big! 5 χτενίσματα βήμα βήμα για να αποκτήσετε μαλλιά με όγκο

Κάντε τα μόνες σας!

Η νέα σεζόν ξεκινά δίνοντας στα χτενίσματα νέες διαστάσεις. Ψηλά δεσίματα και κρεπαρισμένα ίσια αποκτούν έξτρα όγκο δίνοντας στα μαλλιά, για τον χειμώνα που έρχεται, πρωταρχικό ρόλο στον ορισμό του styling. Ασπαστείτε λοιπόν τη φιλοσοφία "bigger is better" και βαδίστε στο δρόμο που χάραξαν οι διάσημοι hair stylists.


WILD THING
Χρησιμοποιήστε προϊόντα για όγκο καθώς τα στεγνώνετε δίνοντας έμφαση στη ρίζα. Συνεχίστε το στέγνωμα με το πιστολάκι καθώς θα κρεπάρετε τις τούφες των μαλλιών. Ολοκληρώστε με σπρέι extra hold.

ΦΟΥΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
Το σχήμα κώνου στο δέσιμο των μαλλιών προσδίδει απόλυτα φουτουριστικό χαρακτήρα. Κρεπάρετε έντονα τα μαλλιά στο κέντρο του κεφαλιού και χρησιμοποιήστε προϊόντα με πολύ δυνατό κράτημα για να πετύχετε με ακρίβεια το ιδανικό σχήμα.

EASY & FREEZY
Μαλλιά δεμένα σφιχτά ψηλά και έντονο φριζάρισμα δίνουν στην κλασική αλογοουρά νέο χαρακτήρα. Για να το πετύχετε κρεπάρετε έντονα τις άκρες ή εναλλακτικά χρησιμοποιήστε το ειδικό ψαλίδι (τοστιέρα) για μεγαλύτερη διάρκεια.

CURLS FOR EVER
Οι μπούκλες στα μακριά μαλλιά αποτελούν κυρίαρχη τάση για κάθε σεζόν προσδίδοντας πάντα επιπλέον δόση θηλυκότητας. Η μόδα επιβάλλει την επιστροφή της δεκαετίας του '80 παρουσιάζοντας σφιχτές μπούκλες ριγμένες στο πλάι.

50's IS BACK
Η δεκαετία του '50 επιστρέφει δυναμικά στις τάσεις που αφορούν στα μαλλιά. Στιλιζαρισμένες φόρμες και έντονο κρεπάρισμα στην κορυφή προσδίδουν ρετρό διάθεση στο hot look του χειμώνα.

Διαβάστε ακόμη:

Ποιο διαζύγιο; Η Beyonce είναι σέξι και το ξέρει! Δείτε την στις πιο καυτές στιγμές της