Δεν φαντάζεστε πόσο κόστισε το μανικιούρ της Rita Ora για τα VMAs!

Δεν φαντάζεστε πόσο κόστισε το μανικιούρ της Rita Ora για τα VMAs!

Το λες άνετα... ακραίο! 

Τα φετινά MTV Video Music Awards είχαν απ'όλα: ίντριγκα, fashion ατυχήματα, extreme εμφανίσεις αλλά και ενδιαφέρουσες στυλιστικές επιλογές. Στα beauty looks δεν είχαμε ιδιαίτερες εκπλήξεις- οι stars επέλεξαν στην πλειοψηφία τους την πεπατημένη για το κόκκινο χαλί, δηλαδή το μαύρο eyeliner με εκρηκτικά χείλη, τις έντονες βλεφαρίδες, την παλέτα των γήινων τόνων και το μπρονζέ ενώ στα μαλλιά τα χτενίσματα ήταν ανεπιτήδευτα sexy.

Αναμφίβολα πάντως, το μανικιούρ των διάσημων κάθε άλλο παρά διεκπεραιωτικό ήταν- η nail art είχε πρωταγωνιστικό ρόλο με την περίπτωση της Rita Ora να αγγίζει την υπερβολή! Η πολυτάλαντη star εμφανίστηκε με περίτεχνο mani που της στοίχησε 56.000 δολάρια, καθώς- πέρα από τα πανάκριβα απλικέ details- το βερνίκι που φόραγε είχε μέσα ψήγματα από μαύρα διαμάντια!

Άλλα μανικιούρ που έκαναν αίσθηση ήταν της Beyonce, με ασημένια βάση και απλικέ λεπτομέρειες, της Jamie Chung σε nude απόχρωση με studs ενώ η Gwen Stefani προτίμησε τη μονοχρωμία με ένα λακαριστό μαύρο βερνίκι, το ίδιο και η Lorde που εμφανίστηκε ένα ρετρό ακρυλικό mani- δείτε τα από κοντά στην photo gallery που ετοιμάσαμε.