Βάφεις μόνη σου τα μαλλιά σου; Αυτό το νέο θα σε ενθουσιάσει!

Βάφεις μόνη σου τα μαλλιά σου; Αυτό το νέο θα σε ενθουσιάσει!

Η Korres υπογράφει μια νέα μόνιμη βαφή που έχει όλα όσα ζητάς- χωρίς την αμμωνία! 

Τα νέα τα γνωρίζαμε πριν τις διακοπές, ο ενθουσιασμός μας ήταν μεγάλος αλλά έπρεπε να περιμένουμε να ξεκινήσει επισήμως η σεζόν για να σας τα ανακοινώσουμε: αν ανήκετε στις γυναίκες που επιλέγουν τη βαφή των μαλλιών τους από το φαρμακείο- ή αν ακόμα δεν εχετε βρει εκείνη την φόρμουλα που θα σας κερδίσει- πάμε στοίχημα πως στην επόμενη βόλτα σας σίγουρα θα την αναζητήσετε!

Μιλάμε για τη νέα μόνιμη βαφή Argan Oil Colorant της Korres, με την αποκλειστική τεχνολογία Pigment- Lock, η οποία εξασφαλίζει 100% κάλυψη των λευκών, έντονο, λαμπερό χρώμα με εξαιρετική διάρκεια, αλλά και ολοένα πιο υγιή μαλλιά με συνεχή βελτίωση της ποιότητάς τους σε κάθε εφαρμογή της βαφής, χάρη στα φυσικά εκχυλίσματα και έλαια της σύνθεσης. Μία νέα γενιά hair colorants που πραγματικά κλειδώνει το χρώμα, αλλά και την πιο λαμπερή, υγιή εκδοχή των μαλλιών, προσφέροντας απόλυτη προστασία από τη φθορά.

H τεχνολογία Pigment-Lock κλειδώνει το χρώμα, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική διείσδυσή του στην τρίχα, με ήπιο τρόπο που δεν προκαλεί φθορά. Συγκεκριμένα, η σύνθεση βασίζεται σε έναν μηχανισμό που επιτρέπει το σχηματισμό μικρών μορίων χρώματος, που διεισδύουν εύκολα στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας, για να μετατραπούν εκεί σε μεγάλα μόρια χρωστικών που «εγκλωβίζονται», απελευθερώνοντας και διαμορφώνοντας το χρώμα. Μια διαδικασία που αποφεύγει το μεγάλο, φθοροποιό άνοιγμα των λεπιών της τρίχας που δημιουργείται από την αμμωνία ώστε δεν επηρεάζει το φυσικό προστατευτικό φλοιό της, ενώ, παράλληλα, εξασφαλίζει απόλυτη κάλυψη λευκών, πλούσιο, έντονο χρώμα με εξαιρετική διάρκεια! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως το 80% των γυναικών που τη δοκίμασαν δήλωσαν πως θα αντικαθιστούσε τη βαφή της επιλογής του με τη νέα Argan Oil Colorant της Korres.

Στα βασικά συστατικά της, το έλαιο Argan για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, η φυτική κερατίνη για εντατική αναδόμηση και το εκχύλισμα βρώμης που σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα ενισχύοντας την αντοχή και την ελαστικότητά της. Τη θέση της αμμωνίας έχουν πάρει πιο ήπιοι αλκαλικοί παράγοντες, ώστε η φόρμουλα της βαφής είναι περισσότερο φιλική προς τα μαλλιά, προστατεύοντάς τα από τη μακροπρόθεσμη καταστροφή τους.

Όσο για την χρωματική γκάμα της, διαθέτει είκοσι πέντε αποχρώσεις που καλύπτουν την παλέτα από σκούρο μαύρο, ζεστό καστανό έως εντυπωσιακό χάλκινο και ανοιχτό ξανθό.