Έφτασε η στιγμή; Τι να κάνεις για να μην πονάς όταν κάνεις αποτρίχωση με κερί στο σπίτι

Έφτασε η στιγμή; Τι να κάνεις για να μην πονάς όταν κάνεις αποτρίχωση με κερί στο σπίτι

Θα μας θυμηθείς!

Σε όλες μας αρέσει η λεία, βελούδινη επιδερμίδα. Και όλες μας έχουμε δοκιμάσει τουλάχιστον απο μία φορά τις περισσότερες μεθόδους αποτρίχωσης! Αν λοιπόν έχεις βαρεθεί το ξυραφάκι, αλλά δεν θες να ξοδεύεις το μισό σου μισθό στα beaute κατέφυγε στην οικονομική λύση της αποτρίχωσης στο σπίτι με ζεστό κερί. Έχουμε 4 έξυπνα μυστικά για να μειώσεις τον πόνο... αν και μπρος στα κάλλη...!

Διάλεξε την κατάλληλη στιγμή
Είναι δεδομένο πως θα πονέσεις περισσότερο πολύ περισσότερο την εβδομάδα πριν την περίοδό σου από ότι μετά από αυτήν. Κάνε, επομένως, αποτρίχωση όταν πρέπει.

Βήμα βήμα
Την πρώτη φορά που θα κάνεις αποτρίχωση στην ευαίσθητη περιοχή του μπικίνι δε χρειάζεται να δοκιμάσεις το brazilian. Αν είσαι καινούργια στην αποτρίχωση με κερί δοκίμασε κάτι κλασικό.

Πριν ξεκινήσεις κάνε απολέπιση στις περιοχές που σε ενδιαφέρουν
Μία μέρα πριν αποφασίσεις να κάνεις την αποτρίχωση κάνε απολέπιση στο σώμα σου. Αυτό θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα επιτρέψει στο κερί να πιάσει ακόμα και τις πιο μικρές τρίχες.

Πάρα σωστές αναπνοές
Μπορεί να θέλεις να κρατήσεις την αναπνοή σου αλλά το να αναπνέεις κανονικά θα σε βοηθήσει με τον πόνο. Πάρε μία βαθιά ανάσα όταν βάζεις το κερί και άφησέ την όταν το βγάζεις.

Διαβάστε ακόμη:

Nύχια: Κάντε το μανικιούρ σας να κρατήσει τουλάχιστον 10 μέρες