Elisa Sednaoui: βαφτιστήρα του Christian Louboutin και πρόσωπο του νέου αρώματος Roberto Cavalli

Elisa Sednaoui: βαφτιστήρα του Christian Louboutin και πρόσωπο του νέου αρώματος Roberto Cavalli

Ένα νέο πρόσωπο που έχει πολλά να πει και να επικοινωνήσει.

Η Elisa Sednaoui έχει γεννηθεί στη Ρώμη και είναι ανιψιά του διάσημου φωτογράφου Stephane Sednaoui και βαφτιστήρα του περίφημου Γάλλου υποδηματοποιού Christian Louboutin. Ο νονός της σίγουρα της πήγαινε παπούτσια το Πάσχα, οπότε, φανταστείτε πόσα ζευγάρια Louboutin θα έχει στη ντουλάπα της!

Η Elisa είναι ανερχόμενη ηθοποιός και μοντέλο και έχει περπατήσει σε πασαρέλες σημαντικών οίκων μόδας, ενώ έχει φιλοξενηθεί σε εξώφυλλα κορυφαίων περιοδικών. Έχει αποδείξει το υποκριτικό της ταλέντο μέσα από το Γαλλική ταινία «Bus Palladium», σε σκηνοθεσία του Christopher Thompson και θα συμμετάσχει στην Ιταλική διασκευή του David Manuli «The Legend of Kaspar Hauser» μαζί με τον Vincent Gallo, καθώς και στην ταινία «L'amour dure trois ans», μια διασκευή του βιβλίου best-seller από τον Beigbeder.

Δεν σταματάει όμως εκεί. Η πολυτάλαντη προσωπικότητά της εκφράζεται και μέσα από τη μουσική, με μια συνεργασία με το Γάλλο συνθέτη Thomas Roussel και την κινηματογραφία με ένα φιλμ για την Αίγυπτο που σκηνοθέτησε η ίδια.

Όλα αυτά ήταν αρκετά για να την κάνουν μούσα του Roberto Cavalli για το νέο γυναικείο άρωμα που θα φέρει την υπογραφή του. «Η Elisa είναι μια νέα γυναίκα με αυτοπεποίθηση και χαρισματική προσωπικότητα. Διαθέτει αυτή τη ζωώδη πλευρά, είναι ενθουσιώδης, πολύ σέξι, με κορμί και μάτια που κόβουν την ανάσα. Ενσαρκώνει αυτό που κάθε γυναίκα θα ήθελε να είναι, είναι η απόλυτη γυναίκα Cavalli», δηλώνει ο Roberto Cavalli, Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Roberto Cavalli.

«Η Elisa ενσαρκώνει τη γυναίκα Cavalli. Δε θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερη επιλογή. Συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά στοιχεία του οίκου: λάμψη, κομψότητα και σεξουαλικότητα. Είναι βέβαιο πως πρόκειται για μια γυναίκα που δεν περνάει απαρατήρητη», δήλωσε η Françoise Mariez, SVP International European Marketing Licences, Coty Prestige.

Την τηλεοπτική επιμέλεια της διαφημιστικής καμπάνιας του νέου γυναικείου αρώματος Roberto Cavalli, θα έχει ο σκηνοθέτης Johan Renck, ενώ την έντυπη καμπάνια θα αναλάβει ο φωτογράφος Steven Klein. «Δουλεύοντας για τον οίκο Cavalli, αισθάνομαι σαν τίγρης», δηλώνει η Elisa Sednaoui. «Αισθάνομαι τυχερή και είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται να γίνω το πρόσωπο για το νέο άρωμα του οίκου Roberto Cavalli. Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή».

Το άρωμα του οίκου Roberto Cavalli, θα λανσαριστεί στα καταστήματα καλλυντικών την άνοιξη του 2012.