Η Angela Lindvall παίρνει θέση μαζί με το pureDKNY Verbena

Η Angela Lindvall παίρνει θέση μαζί με το pureDKNY Verbena

Η Angela Lindvall εκπροσωπεί το pureDKNY Verbena και βοηθάει στην ευαισθητοποίηση για το θέμα της παγκόσμιας φτώχειας.

Η pureDKNY συνεχίζει τη συνεργασίαςτης με το πρόγραμμα Access Africa της CARE- μια πρωτοπόρα ανθρωπιστική οργάνωση με στόχο να βοηθήσει τις γυναίκες να ξεφύγουν από την παγκόσμια φτώχεια. Προς τιμή της κυκλοφορίας του νέου αρώματος της pureDKNY: Verbena, η DKNY θα πραγματοποιήσει μια δωρεά προς υποστήριξη του προγράμματος Access Africa της CARE, το οποίο καλύπτει ολόκληρη την ήπειρο της Αφρικής και παρέχει τους κατάλληλους πόρους ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των γυναικών που γλιτώνουν από τη φτώχεια.

Η Angela Lindvall, το πρόσωπο του αρώματος ασπάζεται αυτές τις ανησυχίες και ως παγκόσμια εκπρόσωπος τύπου για την pureDKNY λέει: «Ταξίδεψα στην Ουγκάντα, ώστε να δω αυτοπροσώπως την πρόοδο που έχουμε πραγματοποιήσει. Γνώρισα γυναίκες όπως τη Nuella. Ως μέλος του προγράμματος VSLA, μπόρεσε να δανειστεί τα κεφάλαια που ήταν απαραίτητα ώστε να εξασφαλίσει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τα παιδιά της, προστατεύοντάς τα από την ελονοσία. Μια άλλη γυναίκα, η Immaculate, μπορεί τώρα να στείλει τα παιδιά της στο σχολείο. Μέσω αυτού του επαναστατικού αρώματος, βοηθούμε στο να αλλάξουν οι ζωές τους.»

«Η PureDKNY δημιουργεί ένα κίνημα, όχι απλά μια δωρεά», σημειώνει η Veronique Gabai-Pinsky, Πρόεδρος της Aramis και της Designer Fragrances. Το πρόγραμμα Access Africa της CARE βοηθά στην ίδρυση των Τοπικών Ενώσεων Αποταμιεύσεων και Δανείων (VSLA) σε 39 αφρικανικές χώρες, με στόχο να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτές 30 εκατομμύρια άνθρωποι κατά τη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας. Συμμαχώντας με την CARE, προσπαθούμε να κάνουμε τη διαφορά σε αυτόν τον κόσμο μέσω του αρώματος. Μοιραζόμαστε με την CARE το στόχο της να φτάσει σε ακόμα περισσότερες γυναίκες, παιδιά και άνδρες, εκπαιδεύοντάς τους ώστε να απελευθερωθούν από τη φτώχεια».