Αντιγήρανση σε επίπεδα... Supreme!

Αντιγήρανση σε επίπεδα... Supreme!

Η Vichy βρήκε τον τρόπο να αντιμετωπίσει τη γήρανση ακριβώς τη στιγμή που προκαλείται!  

Όλες το ζούμε καθημερινά: φεύγουμε από το σπίτι με ξεκούραστη επιδερμίδα και καθώς περνάει η μέρα, το πρόσωπό μας αλλάζει, η κούραση "γράφει" στα χαρακτηριστικά μας και η λύση που έχουμε στα χέρια μας δεν είναι άλλη παρά ένα γρήγορο ρετούς με μια πούδρα και λίγο concealer. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως οι μισές γυναίκες από εκείνες που συμμετείχαν σε σχετική έρευνα της Vichy δήλωσαν πως το βράδυ νιώθουν ότι δείχνουν μεγαλύτερες από ό,τι το πρωί!

Αυτή η αλλαγή στην επιδερμίδα δεν είναι ιδέα μας. Πράγματι συμβαίνει και οφείλεται στις εξωτερικές επιθέσεις, την κούραση και το στρες, και αν σε αυτά προσθέσουμε το γεγονός πως τα κύτταρά μας το βράδυ σπάνια προλαβαίνουν να επανορθώσουν απόλυτα τις φθορές, καταλαβαίνετε ότι η πρόωρη γήρανση είναι μια ανάσα μακριά.

Αυτή την αλυσσίδα αντιδράσεων έρχεται να φρενάρει η Vichy, με τη νέα κρέμα ημέρας Liftactiv Supreme που δρα κάθε λεπτό της ημέρας, και εξουδετερώνει τα ίχνη της πρόωρης γήρανσης ακριβώς τη στιγμή που δημιουργούνται!

Το μυστικό της βρίσκεται στον συνδυασμό δύο ισχυρών αντιγηραντικών συστατικών: της Ραμνόζης (σε ποσοστό 5%) με τη Νεοεσπεριδίνη, που δρουν στο κολλαγόνο και την ελαστίνη προσφέροντας νεανική, σφριγηλή επιδερμίδα. Η σύνθεση είναι ενισχυμένη με τεχνολογία οπτικής επανόρθωσης για λάμψη στη στιγμή, Adenosine για λείανση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης που σχηματίζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας και καφείνη που ξεκουράζει και διορθώνει την απώλεια λάμψης.

Εκτός όμως από την (κυριολεκτικά) άμεση δράση της, η νέα Liftactiv Supreme δρα και ως αντιγηραντικό treatment, καθώς μέσα σε ένα μήνα υπόσχεται ολικό αποτέλεσμα lifting στο πρόσωπο, λείανση και των πιο έντονων ρυτίδων και ορατή σύσφιγξη. Μάλιστα μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε και στην περιοχή των ματιών για νεανικό βλέμμα - πόσο πιο έξυπνη μπορεί να είναι η αντιγηραντική σας περιποίηση;