Modern Muse: Στο νέο άρωμα της Estée Lauder η Μούσα είσαι εσύ!

Modern Muse: Στο νέο άρωμα της Estée Lauder η Μούσα είσαι εσύ!

Ένα αριστούργημα αφιερωμένο στη μοντέρνα γυναίκα

Από το Youth Dew, το πρώτο άρωμα με την υπογραφή της μεγάλης Κυρίας της ομορφιάς, Estée Lauder, μέχρι σήμερα, το αγαπημένο beauty brand μένει πιστό στη φιλοσοφία του: για κάθε άρωμα που δημιουργεί παίρνει το χρόνο της μέχρι να είναι απόλυτα σίγουρη πως θα προσφέρει στις γυναίκες ένα νέο αριστούργημα, ένα άρωμα που θα μιλάει στην καρδιά τους. Αυτό είναι το μυστικό που κάθε ένα άρωμα της Estée Lauder αγαπιέται με πάθος και γίνεται iconic.

Το Modern Muse είναι ένα τέτοιο άρωμα: είναι αφιερωμένο στη σύγχρονη γυναίκα, που είναι η ηρωίδα της ζωής της, ακολουθεί το ένστικτό της, εμπνέει τους γύρω της με το χαμόγελό της και τους μιλάει χωρίς καν να πει λέξη- μια δύναμη δημιουργικής ενέργειας!

Αλλά ακόμα και ο ίδιος ο χυμός αποτελεί μια νέα άποψη στον πλανήτη της αρωματοποιίας: βασισμένο σε λεπτές αντιθέσεις, το Modern Muse έχει μια πρωτοποριακή δομή που οι δημιουργοί του την ονομάζουν "διπλής εντύπωσης- αίσθησης". Όπως μας εξήγησε η Karyn Khoury, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Estée Lauder με αρμοδιότητα τη Διεθνή Ανάπτυξη Αρωμάτων, που ήρθε στην Ελλάδα με αφορμή το λανσάρισμα του αρώματος, "Η δημιουργική αντίληψη της διπλής εντύπωσης προσφέρει σε κάθε γυναίκα την ευκαιρία να νιώσει το άρωμα με τον δικό της τρόπο. Κάποιες γυναίκες θα εστιάσουν στα στοιχεία της σύνθετης νότας λαμπερού γιασεμιού, ενώ άλλες θα δουν τις θερμές, πλούσιες νότες των ξύλων ως το κύριο χαρακτηριστικό του αρώματος".

Πράγματι, το Modern Muse έχει δύο όψεις: από τη μία, έχουμε τη Σύνθετη Νότα Λαμπερού Γιασεμιού (Sparkling Jasmine) που εκφράζει τη δημιουργική ενέργεια και τη μαγνητική θηλυκότητα της σύγχρονης γυναίκας. Το Εξωτικό Μανταρίνι και το σαγηνευτικό Νέκταρ από Αγιόκλημα συνδυάζονται με δύο εκχυλίσματα Γιασεμιού Sambac (ένα από τα οποία –το Κινέζικο Γιασεμί Sambac Absolute – είναι ολοκαίνουριο στην παλέτα της αρωματοποιίας) με στόνο να αναδείξουν ακόμα περισσότερο το μπουκέτο από tuberose και κρίνο.

Από την άλλη, η σύνθετη Νότα Στιλπνών Ξύλων δίνει βάθος και αισθησιασμό, συνδυάζοντας δύο εκχυλίσματα Πατσουλί, με βελούδινη Βανίλια Μαδαγασκάρης, πλούσιο Ξύλο Κεχριμπαριού (Amber Wood) και απαλό Musk.

estee par

Ο διπλός χαρακτήρας του αρώματος εκφράζεται και στον σχεδιασμό της συσκευασίας του: στα χρώματα, το απαλό ροζ που παραπέμπει στην τρυφερή, θηλυκή πλευρά της σύγχρονης γυναίκας, απογειώνεται με λεπτομέρειες στο χαρακτηριστικό βαθύ navy blue της Estée Lauder ενώ στο σχήμα ένα στιβαρό, ψηλό, πολυτελές γυάλινο μπουκάλι "μαλακώνει" με απαλές, στρογγυλεμένες πλευρές. μπουκάλι ως το κουτί του αρώματος.

Ένα κύριο στοιχείο του σχεδιασμού –ο φιόγκος– προέρχεται από τον θρυλικό φιόγκο στο πρώτο άρωμα της Estée Lauder, το Youth Dew όμως στο Modern Muse επανασχεδιάστηκε σε σκούρο navy blue, ως το απόλυτο σύμβολο του στιλ και της κομψότητας.

"Μούσα" του Modern Muse είναι το διάσημο μοντέλο Arizona Muse και δεν θα μπορούσε να κάνει πιο ταιριαστή επιλογή η Estée Lauder! Οι φωτογραφήσεις και τα γυρίσματα της καμπάνιας έγιναν στο Μουσείο Γκούγκενχαϊμ της Νέας Υόρκης (Solomon R. Guggenheim Museum) και σηματοδοτεί το ντεμπούτο της Arizona Muse ως Μοντέλου και Εκπροσώπου της Estée Lauder! Για την καμπάνια, η Arizona φοράει ένα navy blue φόρεμα που είναι μοντέρνο και θηλυκό ταυτόχρονα, σε ένα σχέδιο με οχτώ φιόγκους. Μαζί με τον φιόγκο του μπουκαλιού, οι εννέα φιόγκοι αντιπροσωπεύουν τον αριθμό των μουσών που ενέπνεαν την τέχνη και την ομορφιά στη μυθολογία της αρχαίας Ελλάδας.

Απολαύστε την Arizona Muse στο αισιόδοξο, λαμπερό, ντελικάτο short film για το Modern Muse

{youtube}vrm6lB0g77c{/youtube}

Και κάτι ακόμα: κάνε κλικ σε αυτο το application που δημιούργησε ειδικά για το Modern Muse η Estée Lauder, βρες τη Μοντέρνα Μούσα σου, πες της γιατί σε εμπνέει και μπες στην κλήρωση για 2 Modern Muse κάθε εβδομάδα, ένα για σένα και ένα για την αγαπημένη φίλη σου!


H κεντρική σελίδα του application ενημερώνεται σε real time από φωτογραφίες που
ανεβαίνουν με το #modernmuse σε παγκόσμιο επίπεδο. Σημείωσε πως ο διαγωνισμός θα τρέξει για 4 εβδομάδες, αναδεικνύοντας 8 νικητές!