«Botox» στο σπίτι με φυσικά συστατικά!

Βιβή Αγγελάκη
«Botox» στο σπίτι με φυσικά συστατικά!

Τώρα μπορείτε και μόνες σας!

Ποια γυναίκα δεν θέλει μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα που θα διατηρεί τη νεότητά της αλώβητη στο πέρασμα του χρόνου; Ένα φρέσκο, λαμπερό πρόσωπο, που θα αναδεικνύει τα όμορφα φυσικά χαρακτηριστικά της, ανεξάρτητα από τη βιολογική ηλικία της; Αν νομίζετε, λοιπόν, πως ο μόνος τρόπος να απαλλαγείτε από τα σημάδια του χρόνου είναι το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού... κάνετε λάθος! Υπάρχει μια λύση λιγότερο επώδυνη, πιο φυσική και κυρίως πολύ πιο οικονομική που αξίζει να τη δοκιμάσετε!

Η Neal's Yard New Frankincense Intense είναι το καλύτερο φυσικό «botox» που αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί και μπορείτε να κάνετε μόνες σας από το σπίτι σας , οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, χωρίς ιδιαίτερες θυσίες. Η βαθιά ενυδατική της δράση, μειώνει την εμφάνιση των γραμμών και των ρυτίδων, συσφίγγει, τονώνει, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα.

frankincense-intensive 1

Ενισχυμένη με ισχυρά φυτικά βλαστοκύτταρα από μίσχο γαρδένιας και ένα μίγμα πεπτιδίων είναι η ιδανική αντιγηραντική κρέμα για κάθε τύπο δέρματος, προωθώντας σε πολλαπλά επίπεδα την παραγωγή κολλαγόνου!

Και για όσες δεν το γνωρίζετε, τα βλαστοκύτταρα γαρδένιας έχουν εκπληκτικές ανανεώτικές ιδιότητες, βοηθούν τα κύτταρα να ζήσουν περισσότερο χρόνο, δυναμώνουν την επιδερμίδα και εμποδίζουν την γρήγορη υποβάθμιση των κυττάρων. Ταυτόχρονα το οργανικό λιβάνι -συνιστά ένα από τα βασικά συστατικά που χρησιμοποιεί αποκλειστικά η Neal's Yard Remedies- έχει θεαματικά αποτελέσματα στη σύσφιξη και στην αντιμετώπιση των ρυτίδων.

Φυσικά, η Neal's Yard New Frankincense Intense είναι κλινικά αποδεδειγμένη. Μάλιστα, σε δοκιμές που έγιναν σε καταναλωτές, το 100% είπε ότι το δέρμα τους φαινόταν νεότερο ενώ το 100% συμφώνησαν ότι η υφή του δέρματος τους είναι ομαλότερη και πιο σφριγηλή!

Ο τρόπος χρήσης της απλός! Χρησιμοποιήστε δύο φορές την ημέρα για ορατά αποτελέσματα και άμεση ενυδάτωση που διαρκεί. Απλώστε σε καθαρό και στεγνό δέρμα, μετά από την καθημερινή ρουτίνα με λιβάνι ή / και τον ορό σας, με κυκλικές κίνησεις προς τα πάνω. Περιλαμβάνεται σπάτουλα για την καλύτερη εφαρμογή.

Το βρήκαμε στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς εδώ : http://www.femall.gr/neal-s-yard-new-frankincense-intense-50ml.html