Αυτό είναι το μυστικό για να μην δείχνετε ποτέ κουρασμένες!

Αυτό είναι το μυστικό για να μην δείχνετε ποτέ κουρασμένες!

Μία κίνηση απλή, που κάνει θαύματα! 

Η αλήθεια είναι πως για τις περισσότερες από εμάς ο καλός ύπνος, αυτό το πολύτιμο 8ωρο, είναι πολυτέλεια. Όπως αλήθεια είναι πως η έλλειψή του, σε συνδυασμό με το άγχος της καθημερινότητας, την κακή διατροφή και τις εξωτερικές επιθέσεις, κάνουν το χειρότερο "κοκτέιλ" για την επιδερμίδα μας, που από ένα σημείο και μετά δείχνει όλο και περισσότερο κουρασμένη.

Δεν υπήρξε beauty editor που να μην συμφώνησε με αυτή τη διαπίστωση της επικεφαλής ερευνήτριας των εργαστηρίων της Olay, την οποία συναντήσαμε σε πρόσφατο ταξίδι μας στη Ρώμη, όπου βρεθήκαμε για να μάθουμε τα καλά νέα: την σημαντικότερη καινοτομία στην ιστορία της Olay, η φόρμουλα που έχει τη δύναμη να σβήσει την κόπωση της επιδερμίδας εισχωρώντας σε 10 στρώματα της επιφάνειάς της, ανανεώνοντας γρήγορα το κάθε κύτταρό της ξεχωριστά!

Η σειρά Regenerist,λοιπόν, ανανεώθηκε με βάση τα νέα δεδομένα- περιλαμβάνει την κρέμα προσώπου 3-point Super Anti-ageing Cream και τον ορό 3-point Super Firming Serum με νέα τεχνολογία και συστατικά που βοηθούν στην καταπολέμηση της κούρασης της επιδερμίδας με σκοπό την αναζωογόνησή της για ορατά πιο σφιχτή επιδερμίδα, με πιο νεανική όψη, γεμάτη ενέργεια.

olay

Πώς τα καταφέρνει: Χρησιμοποιώντας τις αρχές της Βιοενεργητικής, οι επιστήμονες της Olay ανακάλυψαν ότι τα επίπεδα βιοενέργειας στην επιδερμίδα του προσώπου μειώνονται με το χρόνο οδηγώντας σε αλλαγές τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς της, η Olay βρήκε και άλλους παράγοντες που μπορούν να βλάψουν ή να μειώσουν την παραγωγή ενέργειας της επιδερμίδας, εκτός της χρονολογικής γήρανσης, όπως είναι η υπεριώδης ακτινοβολία. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε πως όλα αυτά λύνονται με μια κρέμα φροντίδας, όμως η ώριμη επιδερμίδα έχει ένα πρόβλημα: όχι μόνο έχει διαφορετική όψη αλλά και ανταποκρίνεται λιγότερο στα αντιγηραντικά συστατικά λόγω μείωσης της βιοενέργειας.

Τη λύση στο πρόβλημα δίνει η επαναστατική αναβάθμιση της Olay Regenerist που σχεδιάστηκε βασισμένη στην Τεχνολογία Αναζωογόνησης της Επιδερμίδας (Skin Energizing Technology), ώστε τα αντιγηραντικά συστατικά να φτάνουν στο στόχο τους και πραγματικά να ξεκουράζουν και να αναζωογονούν το πρόσωπο.

Το σύμπλεγμα περιλαμβάνει νέα αντιγηραντικά συστατικά και βελτιωμένα επίπεδα των αποδεδειγμένα αποτελεσματικών συστατικών της Olay Regenerist, Niacinamide (Νιασιναμίδη) και Pal-KTTKS (Πενταπεπτίδιο), που μάλιστα αυξήθηκαν έως 200%! Τι κάνουν αυτά τα συστατικά: το ολοκαίνουριο Olivem είναι ένα παράγωγο του ελαιόλαδου που έχει τροποποιηθεί για να αυξήσει την εισχώρηση των αντιγηραντικών συστατικών στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας και βοηθά στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων, η Niacinamide (Νιασιναμίδη), γνωστή ως βιταμίνη Β3, βοηθά στη διατήρηση του φράγματος υγρασίας της επιδερμίδας και αυξάνει τα ποσοστά φυσικής απολέπισης στα επιφανειακά στρώματά της, το Pal-KTTKS (Πενταπεπτίδιο) είναι τμήμα μορίου κολλαγόνου συνδεδεμένο με μόριο λιπιδίου και αυτό με τη σειρά του συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων και το new entry Lys'Lastine V, ένα φυσικό εκχύλισμα σπόρων άνηθου έρχεται για να βελτιώσει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε περίπου 2.500 γυναίκες σε όλο τον κόσμο μιλάει από μόνη της: η νέα Olay Regenerist καταπολεμά την κουρασμένη όψη της επιδερμίδας, επιταχύνοντας την κυτταρική ανανέωση του επιφανειακού στρώματος, αναζωογονώντας την όψη της επιδερμίδας και μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων- μάλιστα τα οφέλη διαπιστώθηκαν άμεσα, μόλις στα 10 λεπτά από τυην εφαρμογή, ενώ μέσα σε 4 εβδομάδες αντιστράφηκε η εμφάνιση ρυτίδων που μετρούσαν ήδη μία 10ετία στο πρόσωπο!