Beauty alert: Αγόρασε το αγαπημένο σου άρωμα με έκπτωση που δεν θα πιστεύεις!

Beauty alert: Αγόρασε το αγαπημένο σου άρωμα με έκπτωση που δεν θα πιστεύεις!

Μη χάσεις το online Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Femall.gr!

Το βραβευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα Femall.gr μαζί με το OTCPharmacy.gr έχουν ήδη ξεκινήσει να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, με σπουδαίες προσφορές και έξυπνες προτάσεις για μοναδικά δώρα!

Έτσι, με αφορμή την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου αλλά και την εορταστική περίοδο που έρχεται, έχουν ετοιμάσει προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις- ρίξε μια ματιά:


Christmas Bazaar (1-7 Δεκεμβρίου)
Εδώ θα βρεις επώνυμα brands αρωμάτων σε απίστευτες προσφορές που φτάνουν έως -60%! Σπεύσε να παραγγείλεις το δικό σου δώρο από το Femall.gr έως τις 7 Δεκεμβρίου και θα λάβεις τα προϊόντα έγκαιρα ώστε να μπουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου! Δες το μοναδικό Christmas Bazaar εδώ!


Προσφορές Korres έως -65% (1-7 Δεκεμβρίου)

Όλα τα προϊόντα Korres σε απίθανες τιμές, που ξεκινούν από -40% και φτάνουν έως -65%- μη χάσεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από την μοναδική αυτή προσφορά του OTCPharmacy.gr κάνοντας κλικ εδώ!


Αλλά πέρα από τις σπουδαίες προτάσεις, το Femall.gr φροντίζει και να φωτίσει όμορφα τις Χριστουγεννιάτικες βραδιές σου με ένα εξαιρετικό δώρο: Με όλες σας τις αγορές άνω των 40€ μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, μαζί με την παραγγελία σου θα λάβεις δώρο το μοναδικό, αρωματικό επιτραπέζιο κεράκι του Femall.gr, για να σε συντροφεύει τις ημέρες των γιορτών.


Και η γιορτινή μαγεία δε σταματάει εδώ, καθώς το Femall.gr και το OTCPharmacy.gr υπόσχονται ακόμη καλύτερες τιμές, περισσότερα γιορτινά πακέτα προϊόντων και νέες απίθανες προσφορές όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα! Για να μαθαίνεις τα νέα του Femall.gr κάνε εγγραφή στο newsletter του εδώ δίνοντας το email σου στο σχετικό πεδίο στα δεξιά- και θα είσαι κερδισμένη κάθε μέρα!