Miracle Cushion: Αυτό είναι το «αξεσουάρ» που θα σου χαρίσει τέλεια επιδερμίδα!

Miracle Cushion: Αυτό είναι το «αξεσουάρ» που θα σου χαρίσει τέλεια επιδερμίδα!

Ένα νέο προϊόν-θαύμα από την Lancôme

Και ποια από εμάς δεν ονειρεύεται μια υπέροχη, λαμπερή επιδερμίδα. Μια επιδερμίδα που θα μπορούσε να την αποκτήσει τόσο απλά, με μόνο μια απλή κίνηση!


Κάποιες από εσάς θα πιστεύετε την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές ότι αυτή είναι η αποστολή του ιδανικού foundation. Κάποιες άλλες, θα πιστεύετε πως μία BB ή μία CC Cream, είναι αρκετές για να σας χαρίσουν το ίδιο αποτέλεσμα, γιατί είστε υπέρμαχες της απόλυτης φυσικότητας. Θα σκεφτόταν κάποιος, πως αυτές οι δύο κατηγορίες beauty addicts δεν θα συναντηθούν πουθενά- όμως η Lancôme έρχεται να αποδείξει το αντίθετο!


Το όνομά του είναι Miracle Cushion και με την πρώτη ματιά θα νόμιζες πως είναι μια compact πούδρα. Όμως όχι! Το νέο προϊόν της Lancôme ξεπερνά ο,τιδήποτε έχεις δει και δοκιμάσει μέχρι αυτή τη στιγμή. Είναι ένα υβριδικό «αξεσουάρ» για υπέροχη επιδερμίδα, η τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε foundation και BB cream, μια εκπληκτική υδάτινη σύνθεση που για πρώτη φορά «εμποτίζει» ένα μαξιλαράκι! Πιέζοντάς το με το δάχτυλό σου θα νιώσεις αμέσως πόσο απαλό και ελαστικό είναι - και δροσερό!


Το Miracle Cushion είναι εμποτισμένο με υγρό make-up, για να δημιουργεί τη λάμψη υγείας ενός ξεκούραστου προσώπου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πιέσεις ελαφρώς το πον-πον στο μαξιλαράκι, για να αποκαλυφθεί η φωτεινή και αναζωογονητική δύναμη μιας υφής που δουλεύεται ατελείωτα.


Απαλό και ελαστικό, αυτό το σπογγώδες μαξιλαράκι οξυγονώνεται από χιλιάδες μικροσκοπικές τρύπες, οι οποίες κάνουν απόλυτα εύκολη την απορρόφηση της σύνθεσης. Ο αέρας που περιέχει το μαξιλαράκι σημαίνει ότι η σύνθεση απελευθερώνεται πάντα ομοιόμορφη, ρευστή και εξαιρετικά ελαφριά, κάθε φορά που πιέζεις το μαξιλαράκι με το πον-πον. Η σύνθεση είναι σε απόλυτη ώσμωση με την επιδερμίδα, χάρη στην εκπληκτικά ελαφριά υφή και την ατελείωτα ευπροσάρμοστη tailor –made κάλυψη.


Λεπτόρρευστη και μεταξένια σαν ορός, η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με νερό και πτητικά έλαια που λειτουργούν σαν πηγή ενυδάτωσης και δροσιάς. Στην επιδερμίδα, εξατμίζεται με μια απολαυστικά αναζωογονητική αίσθηση, αφήνοντας πίσω της μόνο ένα διορθωτικό πέπλο χρώματος και ένα απρόσμενα δροσερό χάδι.


Μπαίνοντας ακόμα πιο βαθιά στη σύνθεση του Miracle Cushion, είναι σχεδιασμένη για να συνδυάζει αποτελέσματα μακιγιάζ με οφέλη περιποίησης της επιδερμίδας. Την διατηρεί ενυδατωμένη για 4 ώρες, σα να έχεις φορέσει το καλύτερο ενυδατικό προϊόν καθώς ενσωματώνει τα καλύτερα συστατικά της κοσμετολογίας μεταξύ των οποίων Symwhite και αδενοσίνη, ενώ το μοναδικό πολυμερές της γίνεται ένα με την επιδερμίδα, για να την περιβάλλει με απαλότητα και άνεση, προσφέροντας παράλληλα διάρκεια όλη την ημέρα. Και βέβαια, η επιδερμίδα προστατεύεται από τον ήλιο χάρη στο SPF23/PA++.


Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, η επιδερμίδα γίνεται μεταξένια, λαμπερή, ξεκούραστη και φυσικά φωτεινή σαν να έχει τελειοποιηθεί, η υφή της βελτιώνεται, οι πόροι και οι ατέλειες διορθώνονται οπτικά. Λεία και απολαυστικά ενυδατωμένη, η επιδερμίδα αναζωογονείται 100% και θα την αισθάνεσαι διαφορετική όλη μέρα!

Και όλα αυτά, με ένα ultra chic προϊόν που χωράει και στο πιο μικρό τσαντάκι - ένα πραγματικό θαύμα, το «μαξιλαράκι λάμψης» της επιδερμίδας, το Miracle Cushion της Lancôme!


Το ανέφικτο του χθες γίνεται το "must" του σήμερα...