Τι είναι δροσερό, γρήγορο και... χωράει παντού;

Τι είναι δροσερό, γρήγορο και... χωράει παντού;

Το Miracle Cushion της Lancôme είναι όλα αυτά και πολλά ακόμα!

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην επιθυμεί την τέλεια επιδερμίδα. Να μην εύχεται να υπάρχει κάπου εκεί έξω το ιδανικό για εκείνην προϊόν, που θα μπορεί μέσα σε δευτερόλεπτα να φρεσκάρει το πρόσωπό της, να της χαρίσει φυσική λάμψη και ομοιόμορφη όψη- και, ακόμα καλύτερα, με μία κίνηση!


Σας έχουμε τα καλύτερα νέα! Αυτό το προϊόν υπάρχει, λέγεται Miracle Cushion και έχει την υπογραφή της Lancôme! Είναι ένα μοναδικό προϊόν, η ιδανική έκφραση ενός φον ντε τεν και μιας bb cream, αέρινο, δροσερό, μια εκπληκτική υδάτινη σύνθεση που για πρώτη φορά «εμποτίζει» ένα μαξιλαράκι!


Και επειδή τα πολλά λόγια είναι περιττά στην περίπτωση του Miracle Cushion, πάμε μια βόλτα στο Παρίσι και δείτε πώς αυτό το υπέρκομψο beauty αξεσουάρ γλιστράει στην τσάντα και γίνεται ο καλύτερος φίλος της γυναίκας!


Εκεί που νιώθεις την επιδερμίδα σου κουρασμένη, διψασμένη, ταλαιπωρημένη, μία και μόνη κίνηση με το Miracle Cushion, αρκεί για να την δροσίσει και να την φρεσκάρει- μέχρι να πιεις ένα ποτήρι παγωμένο νερό με λεμόνι!

{youtube}fa_C-sAgjNs{/youtube}


Γλιστράει και στο πιο μικρό τσαντάκι, δεν χρειάζεται καν να ψάχνεις για καθρέφτη, απλώνεται με ένα απίθανο μαξιλαράκι, δίνει φυσικό τελείωμα και λάμψη- α, και να το πούμε άλλη μια φορά: Μπορείς να το έχεις μαζί σου κάθε στιγμή της ημέρας!

{youtube}GKmObkMrbTE{/youtube}


Είσαι λάτρης του μίνιμαλ μακιγιάζ; Δεν έχεις χρόνο να αφιερώσεις για να δημιουργήσεις την τέλεια βάση; Ή μήπως η μέρα σου είναι τόσο ασφυκτικά γεμάτη που θέλεις αλλα δεν προλαβαίνεις να φρεσκάρεις το πρόσωπό σου; Όλα αυτά τελείωσαν! Υπάρχει γρήγορος τρόπος να φτάσεις στην τελειότητα - το Miracle Cushion ζητάει μόνο 10 δευτερόλεπτα από τον χρόνο σου για να σου χαρίζει την φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα που θέλεις - ε, αυτό δεν μπορείς να το αρνηθείς!

{youtube}4eUzQOqjj2w{/youtube}