Bepanthol Intensive: Πρόσωπο και μάτια που ακτινοβολούν με μία κίνηση!

Bepanthol Intensive: Πρόσωπο και μάτια που ακτινοβολούν με μία κίνηση!

Ένα υπέροχο, multi-task προϊόν ομορφιάς

Όσο και αν ευχόμαστε να είχαμε χρόνο για να αφιερώσουμε στην φροντίδα του προσώπου μας, η καθημερινότητα τρέχει σε πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Από την άλλη, το να αφήσουμε την επιδερμίδα μας χωρίς φροντίδα όχι απλώς δεν αποτελεί επιλογή αλλά είναι ένα θανάσιμο αμάρτημα που δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να πράξει!

Η λύση έρχεται από την Bepanthol, με ένα νέο προϊόν που γίνεται ο καθημερινός μας σύμμαχος για ανάπλαση και αποτελεσματική ενυδάτωση, χωρίς να χάνουμε χρόνο. Η σύνθεση της Bepanthol Intensive για το Πρόσωπο και τα Μάτια, με Προβιταμίνη Β5 και επιπλέον ενυδατικά συστατικά, ενισχύουν το δέρμα και διατηρούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη- με μία κίνηση.

Η Bepanthol Intensive Κρέμα Προσώπου – Ματιών είναι επίσης εμπλουτισμένη, με φυσικά λιπίδια που ενισχύουν την λιπιδική μεμβράνη και ευνοούν την άμεση αποκατάσταση της φυσικής προστατευτικής στοιβάδας της επιδερμίδας.

Χωρίς άρωμα, χρωστικές, συντηρητικά/parabens και σιλικόνες, η Bepanthol Intensive Κρέμα Προσώπου – Ματιών περιποιείται την επιδερμίδα με τον καλύτερο και πιο απαλό τρόπο, δεν προκαλεί ακμή, δεν αφήνει ούτε ίχνος λιπαρότητας μετά την εφαρμογή και φυσικά σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια.

Θα την βρείτε σε συσκευασία των 50 ml με dispenser.