Funkmartini: Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να κλείσεις beauty ραντεβού!

Funkmartini: Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να κλείσεις beauty ραντεβού!

Ακόμα και την τελευταία στιγμή!

Αυτό που μου συμβαίνει συχνά, αν και είμαι τόοοοοσα χρόνια στο χώρο της ομορφιάς, είναι πως θυμάμαι την τελευταία στιγμή ότι χρειάζομαι Ε-ΠΕΙ-ΓΟ-ΝΤΩΣ mani-pedi/αποτρίχωση/ρίζα και, όπως είναι φυσικό όταν το θυμάσαι την τελευταία στιγμή, δεν έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου να καταφέρεις να βρεις ραντεβού.

Τα πράγματα όμως αλλάζουν, κάποια δημιουργικά μυαλά έρχονται με απίθανες, πρακτικές ιδέες- αυτό που λέμε «στο μυαλό μου είσαι»!- όπως η Αλεξία Κωτσή, που οι beauty addicts έχουμε ήδη αρχίσει να ευγνωμονούμε γιατί μας έλυσε τα χέρια! Η Αλεξία σκέφτηκε και «έστησε» την Funkmartini, την πρώτη μηχανή αναζήτησης και κράτησης ραντεβού για υπηρεσίες ομορφιάς. «Η "γεμάτη" ημέρα μου δεν μου έδινε αρκετό διαθέσιμο χρόνο ώστε να είμαι προγραμματισμένη και συνεπής με τα ραντεβού ομορφιάς μου» μας εξήγησε η Αλεξία. « Από την άλλη, η δουλειά μου απαιτεί να βρίσκομαι πάντα περιποιημένη και έτσι προέκυψε η ιδέα να δημιουργήσω ένα online, real time κατάλογο με καταστήματα σε διάφορες περιοχές μέσα από τον οποίο θα μπορώ κάθε φορά να κλείνω το ραντεβού που επιθυμώ».

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι: γιατί Funkmartini; Γιατί είναι funky να μπορείς να κλείνεις το ραντεβού ομορφιάς από το κινητό, το pc ή το tablet, χωρίς άγχος, τόσο χαλαρά και εύκολα σαν να απολαμβάνεις ένα ποτήρι παγωμένο martini- bingo!

Μέσω της πλατφόρμας Funkmartini, μπορείς οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ακόμα και όταν τα beauty salons είναι κλειστά, να:

- αναζητήσεις την υπηρεσία ομορφιάς που θέλεις, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα κριτήρια π.χ περιοχή
- ανακαλύψεις διαθέσιμα ραντεβού στο beauty salon που σε ενδιαφέρει
- κλείσεις το ραντεβού σου
- αξιολογήσεις την επιχείρηση που επισκέφθηκες και
- να κερδίσεις πόντους τους οποίους μπορείς να εξαργυρώσει στην επόμενη υπηρεσία!

«Με την Funkmartini, δίνουμε την δυνατότητα σε γυναίκες και άντρες να βρουν διαθέσιμες υπηρεσίες στην περιοχή που επιθυμούν και να κλείσουν εύκολα το ραντεβού τους χρησιμοποιώντας τις συσκευές που έχουν μαζί τους όλη την ημέρα: τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet τους. Κυρίως όμως δίνουμε την δυνατότητα στους χρήστες να αξιολογήσουν την υπηρεσία που έχουν χρησιμοποιήσει και να αναδείξουν τις επιχειρήσεις που επιθυμούν. Ήδη γνωρίζουμε ότι 1 στους 4 αγοράζει προϊόντα και υπηρεσίες μέσω διαδικτύου ποσοστό που αναμένεται να φτάσει στο 1 στους 2 την επόμενη πενταετία» μου είπε η Αλεξία (μείνε συντονισμένη στο Queen.gr γιατί σύντομα θα μάθουμε πολλά ακόμα μυστικά για την Funkmartini).

Θέλω να σταθώ σε αυτό: ότι πέρα από την ευκολία που σου δίνει αυτή η πλατφόρμα στα beauty ραντεβού που θέλεις να κλείσεις, σου δίνει τη δυνατότητα να αξιολογείς τα salons που επισκέπτεσαι και αυτό, όπως δείχνει η εμπειρία, είναι πάρα πολύ σπουδαίο γιατί ανεβάζει τον πήχυ και βοηθά στο να ξεχωρίζουν οι επαγγελματίες που αγαπούν την ομορφιά και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις υπηρεσίες που προσφέρουν- και έτσι, μπορούμε να είμαστε ακόμα πιο σίγουρες για το πού θα εμπιστευτούμε την ομορφιά μας!


Η Funkmartini είναι εδώ, κορίτσια, και το επόμενο log in σας θα είναι funky απολαυστικό, σαν ένα παγωμένο ποτήρι martini!