Δεν πρόλαβες να λουστείς; Αυτή η λύση SOS θα σε βγάλει από την αμήχανη θέση

Δεν πρόλαβες να λουστείς; Αυτή η λύση SOS θα σε βγάλει από την αμήχανη θέση

Ένα σπρέι που θα σε σώσει από τις δύσκολες καταστάσεις

Τα ξηρά σαμπουάν έχουν πλέον βρει τη θέση τους στην καρδιά των beauty addicts και δικαίως, αφού είναι μπαλαντέρ για τις δύσκολες ώρες!

Το νέο Matt Texture Dry Shampoo των TONI&GUY μόλις ήρθε στα χέρια μου, το δοκιμάσα και το λάτρεψα γιατί κάνει πολύ περισσότερα από ένα ξηρό σαμπουάν! Μπορείς φυσικά να το χρησιμοποιήσεις κατά της λιπαρότητας ως την τέλεια λύση της στιγμής, όμως είναι και ένα απίθανο προϊόν styling. Σύμφωνα με τον Mark Hampton, Global Hair Ambassador των TONI & GUY, είναι το τέλειο προϊόν για να δημιουργήσεις ένα παιχνιδιάρικο, ανεπιτήδευτο beach look με ένα urban twist που θα κάνει το στυλ σου δυναμικό και σύγχρονο.


«Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι το dry shampoo χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της λιπαρότητας. Όμως, στην πραγματικότητα, αποτελεί το τέλειο προϊόν styling για να δημιουργήσεις ένα πλούσιο τελείωμα στις άκρες καθώς και να το χρησιμοποιήσεις ως βάση για πολλά και διαφορετικά χτενίσματα» λέει ο Mark Hampton. Με το Matt Texture Dry Shampoo, ο ίδιος ανέδειξε τα hair looks της Sophia Webster και της Vivienne Westwood, αποθεώνοντας τα shows των δύο designers και μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων.


Χρήσιμα Tips για το τέλειο look με Matt Texture Dry Shampoo


1. Ψέκασε σε στεγνά μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες.
2. Άφησε το προϊόν να σταθεροποιηθεί για λίγα δευτερόλεπτα.
3. Κάνε μασάζ με τα δάχτυλά σου.
Δημιούργησε το δικό σου στυλ from head down με το νέο Matt Texture Dry Shampoo και... κλέψε τις εντυπώσεις!