Αύριο μπορείς να ξυπνήσεις με την επιδερμίδα που ονειρεύεσαι! Δες πώς

Αύριο μπορείς να ξυπνήσεις με την επιδερμίδα που ονειρεύεσαι! Δες πώς

Αν ζεις σε φρενήρεις ρυθμούς και κοιμάσαι λίγο, θα ξέρεις πως -ακόμα και αν δεν το ομολογείς- σε προδίδει το πρόσωπό σου. Όταν δεν κοιμόμαστε όσο χρειάζεται ο οργανισμός μας, η επιδερμίδα δεν μπορεί να ανανεωθεί και να επανορθωθεί όπως θα έπρεπε, και έτσι ξυπνάει... κουρασμένη.

Έξι επιστημονικές μελέτες επιβεβαίωσαν πως η ώρα "κλειδί" για την αναζωογόνηση και επανόρθωση της επιδερμίδας είναι μεταξύ 12 τα μεσάνυχτα με 1 τα ξημερώματα, και αυτή η περίοδος ονομάστηκε από τους ειδικούς «βαθύς ύπνος της επιδερμίδας». Και πλέον είναι στο χέρι σου να τη βοηθήσεις να φτάσει στο 100% της ανανέωσής της, με μία κίνηση που δεν χρειάζεται περισσότερο από 3 λεπτά από το χρόνο σου!

Vichy Idealia 6b0de

Η νέα Vichy Idealia Skin Sleep χαρίζει στην επιδερμίδα τα αποτελέσματα της επανορθωτικής δράσης του ύπνου και για αυτό θα πρέπει να είναι το τελευταίο χάδι στο πρόσωπό σου πριν κοιμηθείς. Βασικά συστατικά της, το Γλυκυρριζικό οξύ, που παράγεται από την γλυκύριζα, η οποία ενυδτώνει και ηρεμεί την επιδερμίδα μετά από μια εξουθενωτική ημέρα. Plus: προστατεύει το Υαλουρονικό οξύ, το οποίο έχει την τάση να μειώνεται με την πάροδο των ετών- αλλά μην ανησυχείς για αυτό! Η Idealia Skin Sleep περιέχει και Υαλουρονικό οξύ που προσφέρει ακόμα πιο εντατική ενυδάτωση, το μόριο LHA διεγείρει την κυτταρική ανανέωση, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και εξασφαλίζει ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα, η καφείνη αποσυμφορεί το πρόσωπο ώστε να μην ξυπνάς πρησμένη, η αδενοσίνη αντιμετωπίζει ρυτίδες έκφρασης και σημάδια κούρασης, η Βιταμίνη Β3 έχει αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση και είναι ένα σημαντικό όπλο στη μάχη ενάντια στις κοκκινίλες ενώ τα επανορθωτικά έλαια από τον πυρήνα του βερίκοκου, προσφέρουν πολύτιμα λιπίδια, κάνουν την επιδερμίδα πιο ελαστική και την ηρεμούν.

Η υφή της δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από ένα "εισιτήριο" για την αγκαλιά του Μορφέα: δροσερη αλλά και πλούσια σαν balm, με μια ευωδιά που συνδυάζει πράσινο τσάι και γιασεμί, θα σε οδηγήσει σε έναν ύπνο βαθύ και... επανορθωτικό!