Μήκος, όγκος, ένταση: Η μάσκαρα που θα αλλάξει τις βλεφαρίδες σου, είναι εδώ!

Μήκος, όγκος, ένταση: Η μάσκαρα που θα αλλάξει τις βλεφαρίδες σου, είναι εδώ!

Το νέο δημιούργημα της Max Factor είναι... Masterpiece (κυριολεκτικά)! 

Βουρτσάκι υψηλής τεχνολογίας, ειδική σύνθεση,αποτέλεσμα που κόβει την ανάσα- και όλα αυτά με μία κίνηση! Αυτή είναι η νέα μάσκαρα Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1, η οποία προσφέρει και τα τρία αποτελέσματα μαζί: μήκος, όγκο και ένταση στο χρώμα, όλα στον απόλυτο βαθμό.

Το μυστικό για τις πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες είναι το λεπτό βουρτσάκι, το οποίο προσφέρει όχι μόνο μεγαλύτερο όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες αλλά επιτρέπει εφαρμογή ακριβείας δημιουργώντας ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό φινίρισμα από τη ρίζα ως τις άκρες.

Το Instant Impact βουρτσάκι για τη μάσκαρα Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 έχει δημιουργηθεί για να κάνει τις βλεφαρίδες εντυπωσιακές, καθώς μεταφέρει περισσότερο υλικό σε σύγκριση με τα μεγαλύτερα βουρτσάκια. Oπως λέει και ο Γιάννης Μαρκετάκης Οfficial Make up Artist της Μax Factor, «Το ιδιαίτερο πλεονέκτημά του είναι ότι αφήνει αρκετή ποσότητα μάσκαρα στη βάση των βλεφαρίδων, ανασηκώνοντάς τις εντυπωσιακά. Αυτό, σε συνδυασμό με τη σύνθεση από μικροΐνες που μακραίνουν τις βλεφαρίδες, δημιουργεί ένα αληθινά απίστευτο look.»

Πώς λειτουργεί αυτή η μοναδική σύνθεση για όγκο και μήκος; Τα ειδικά σφαιρίδια από κερί που περιέχει η Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1, δίνουν όγκο και διαχωρίζουν τις βλεφαρίδες για να δείχνουν πιο γεμάτες. Παράλληλα, η ειδική σύνθεση που μακραίνει τις βλεφαρίδες περιέχει περισσότερες από 30.000 μαύρες ίνες σε κάθε συσκευασία- κατά την εφαρμογή, αυτές οι ίνες δημιουργούν μια λεία σύνθεση για πιο μακριές βλεφαρίδες στη στιγμή και, παράλληλα, καθώς οι βλεφαρίδες ενισχύονται με τη σύνθεση των ινών, το σκούρο χρώμα γίνεται ακόμη πιο έντονο!

Η Pat McGrath, Global Creative Design Director της Max Factor- και η πιο ταλαντούχα makeup artist στα catwalks αυτή τη στιγμή, προσθέτει: «Έχουμε δει βλεφαρίδες σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη να κάνουν πρόσφατα ένα δυναμικό come-back. Από έντονες και με κόμπους μέχρι σχεδόν εξωπραγματικές και απίστευτα ογκώδεις. Το θέμα είναι να κάνεις εντύπωση. Για μένα, η μάσκαρα Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 είναι τέλεια, γιατί επιτρέπει στις γυναίκες να παίζουν και να δημιουργούν πλούσιες, ογκώδεις, τεράστιες βλεφαρίδες μόνο με μία ή δύο στρώσεις.»