EIMI: Η νέα σειρά styling της Wella Professionals μιλάει... ελληνικά!

EIMI: Η νέα σειρά styling της Wella Professionals μιλάει... ελληνικά!

Και σίγουρα θα κλέψει την καρδιά σου! 

Πριν από λίγους μήνες είχα την χαρά να ταξιδέψω στο Μονακό με την Wella για να δω σε avant premiere μαζί με beauty editors από όλο τον κόσμο, τα νέα της λανσαρίσματα για τη σεζόν.

eimi6 e4f3c


Δύο κορυφαίοι hair experts στον κόσμο, συνεργάτες του αγαπημένου hair brand, ο hair stylist Eugene Souleiman και ο color expert Josh Wood μας ταξίδεψαν στα νέα χρώματα και στυλ που προτείνει η Wella Professionals για την σεζόν (είναι όλα υπέροχα) όμως στο τέλος μας περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Γνωρίζαμε πως θα βλέπαμε την νέα σειρά styling, όμως αυτό δεν το περιμέναμε: με το που αποκαλύφθηκε, μείναμε με το στόμα ανοιχτό- το όνομα αυτής... EIMI!

Ναι, όπως το μάθαμε στο σχολείο, στο μάθημα των αρχαίων Ελληνικών: η λέξη EIMI (i- me) προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη ΕΙΜΑΙ/ ΥΠΑΡΧΩ: η Wella Professionals βρήκε σε αυτή την λέξη ολόκληρη την φιλοσοφία της νέας σειράς styling η οποία απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν αυτοπεποίθηση, είναι γεμάτοι ενέργεια, θέλουν να διαφοροποιούνται από τη μάζα και είναι πάντα έτοιμοι να δοκιμάσουν κάτι νέο!

eimi1 3a1ab

Τη σειρά την γνωρίσαμε μέσα από την ματιά των 2 πιο κατάλληλων ειδικών να μιλήσουν γι' αυτήν. Ο Styling Global Creative Director της Wella Professionals, Eugene Souleiman, μας τη «σύστησε» λέγοντας: «Με τη σειρά EIMI μπορεί να αναδειχθεί το ατομικό στυλ του καθενός, αφού μπορείς να δημιουργήσεις το χτένισμα που σε εκφράζει. Θεωρώ ότι είμαι ένα πρόσωπο EIMI – εκφραστικός, οπτικός, δημιουργικός κι έτοιμος να δηλώσω κάτι με το στυλ μου. Είμαι βέβαιος πως η νέα σειρά προϊόντων EIMI θα αλλάξει το τοπίο του styling και ανυπομονώ να τα χρησιμοποιήσω στην Εβδομάδα Μόδας!»

eimi3 c2e35

Με την Maria Castan, Global Scientific Communication Manager, είδαμε πώς η επιστημονική ομάδα της Wella Professionals εξέλιξε από την αρχή τις ήδη πολύ καλές φόρμουλες των προϊόντων και πώς αυτές πραγματικά πετυχαίνουν υψηλές αποδόσεις στο styling των μαλλιών, από το πιο απλό, καθημερινό μέχρι το πιο creative look! «Για τη νέα σειρά EIMI έχουμε χρησιμοποιήσει μια επαναστατική τεχνολογία κι έχουμε βελτιώσει τη σύνθεση, ώστε να καλύψουμε συγκεκριμένες ανάγκες των μαλλιών, είτε πρόκειται για δημιουργία υφής, όγκου, λείου φινιρίσματος, είτε για λάμψη. Ψεκάστε, παίξτε και δημιουργήστε το τέλειο styling με αυτή την ανανεωμένη σειρά που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ατομικές ανάγκες του καθενός, προσφέροντας προστασία από τις ακτίνες UV, τη θερμότητα και την υγρασία.»

eimi5 a3977


(Κι άλλα) στοιχεία που με εντυπωσίασαν: Στο Sugar Lift, ένα νέο προϊόν προορισμένο για να δώσει όγκο στις ρίζες, η Maria Castan μας εξήγησε πως εμπνεύστηκαν από την επίδραση της φυσικής ζάχαρης στα μαλλιά προσφέροντας κυματιστό όγκο με λάμψη ! Στο Dry Me, που φρεσκάρει τα μαλλιά, μπήκαν μόρια ταπιόκας γιατί δεν αφήνουν ούτε την παραμικρή υποψία κατάλοιπων στα μαλλιά ενώ στο Perfect Me, την ανάλαφρη λοσιόν απαλότητας, δανείστηκαν συστατικά από το skincare, για να προσφέρουν ενυδάτωση και την τέλεια αναδόμηση στα μαλλιά!

{youtube}Uygva7ncCEA{/youtube}

Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα, όμως τίποτα δεν είναι πιο ενδιαφέρον από τη στιγμή που θα επιλέξεις το προϊόν σου, θα το δουλέψεις στα μαλλιά σου και θα δεις το αποτέλεσμα στον καθρέφτη σου: η σειρά styling EIMI της Wella Professionals «μιλάει» από μόνη της, και εσύ δεν έχεις παρά να την πάρεις στα χέρια σου και με αυτήν να εκφράσεις το στυλ σου!

Info: Η σειρά EIMI είναι διαθέσιμη σε όλα τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια Wella Professional από 1η Μαΐου 2015.