Elancyl Cellu-Slim Night: Απόκτησε τη σιλουέτα που ονειρεύεσαι!

Elancyl Cellu-Slim Night: Απόκτησε τη σιλουέτα που ονειρεύεσαι!

Μια επαναστατική φόρμουλα που σμιλεύει το σώμα ενώ κοιμάσαι! 

Για τις beauty addicts, το όνομα Elancyl είναι συνώνυμο με δύο λέξεις: "όμορφο κορμί". Εδώ και χρόνια, η εταιρεία έχει κάνει focus σε ένα από τα πιο δύσκολα προβλήματα της ομορφιάς μας, την κυτταρίτιδα,το αδυνάτισμα και την χαλάρωση, δημιουργώντας επαναστατικές, αποτελεσματικές φόρμουλες.

Το Cellu-Slim Night είναι μία από αυτές: ένα έξυπνο προϊόν που δουλεύει... νυχτερινή βάρδια, καθώς το βράδυ γίνεται η διαδικασία αποθήκευσης των λιπών, επιτυγχάνεται καλύτερη διείσδυση συστατικών, η αποσυμφόρηση γίνεται με πιο γρήγορους ρυθμους, διευκολύνοντας, έτσι, την "επιχείρηση αδυνάτισμα".

Στην καρδιά του Cellu-Slim Night βρίσκεται ένα νέο μόριο, το GP4G, που χρησιμοποιείται 1η φορά στο αδυνάτισμα, ένα μόριο που προέρχεται από τη θαλάσσια βιοτεχνολογία, είναι μεταφορέας ενέργειας και ευνοεί την κυτταρική διέγερση για να ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Untitled 25485

Τι ακριβώς κάνει: Ξυπνά και ενισχύει «την αποδέσμευση των λιπών, που και αυτή «κοιμάται» τη νύχτα». Σε επίπεδο λιποκυττάρων, το μόριο GP4G μετατρέπεται σε ΑΤΡ και έτσι δραστηριοποιεί το μηχανισμό αποδέσμευσης των λιπών στα λιποκύτταρα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Με συστηματική χρήση το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό: μέσα σε 14 βράδια, το δέρμα είναι τονωμένο, σφριγηλό και ελαστικό, η όψη φλοιού πορτοκαλιού λειαίνεται και η κυτταρίτιδα μειώνεται κατά 22%, η σιλουέτα αναδιαμορφώνεται - όπως την έχετε ονειρευτεί (πάντα σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή και άσκηση)!

Και για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα ακολουθήστε τις κινήσεις μασάζ, ειδικά σχεδιασμένες από φυσιοθεραπευτή κατά την εφαρμογή:

Capture 0698d

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.elancyl.gr