Όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε μια ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος!

Βιβή Αγγελάκη
Όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε μια ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος!

Η Pharmasept μας δίνει τη λύση...

Και ποια γυναίκα δε θέλει η επιδερμίδα της να διατηρείται καθαρή και ενυδατωμένη, έχοντας μια 24ωρη φρεσκάδα; Από την άλλη πλευρά, πόσες φορές, γνωρίζετε ποια προϊόντα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να πετύχετε μια ολοκληρωμένη περιποίηση για το σώμα σας;

Με τη σοφία της Φύσης και την αποτελεσματικότητα της Επιστήμης, η Pharmasept, μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια στο χώρο του δερμοκαλλυντικού προϊόντος, δημιούργησε την TolVelvet, μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για το σώμα για όλες εμάς ! Δείτε αναλυτικά:

Ένα εξαιρετικά ήπιο αφρόλουτρο, ειδικά μελετημένο για την ευαίσθητη, ξηρή ή ερεθισμένη επιδερμίδα. Το Tol Velvet Extra Mild Shower καθαρίζει απαλά πρόσωπο & σώμα, ενυδατώνει σε βάθος και καταπραΰνει από ερεθισμούς. Παράλληλα, περιέχει φυτικά εκχυλίσματα, ενυδατικούς παράγοντες και Βιταμίνη F που επαναφέρουν την χαμένη υγρασία στο δέρμα και χαρίζουν ελαστικότητα.

3cfghfghfg 8bca6

Κλινικά μελετημένος αφρός καθαρισμού για καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής και των αιμορροΐδων. Το Tol Velvet Hygienic Foam Wash, χάρη στην ήπια υποαλλεργική του σύνθεση, ανακουφίζει από φλογώσεις, κνησμό & τοπική ξηρότητα, απομακρύνει την κακοσμία και προφυλάσσει την ευαίσθητη περιοχή από μυκητιάσεις και μολύνσεις.

Απαλά υγρά καθαρισμού με ήπια αντισηπτική δράση, κατάλληλα για καθημερινή χρήση στο σώμα, το πρόσωπο αλλά και την ευαίσθητη περιοχή. Το Tol Velνet Hygienic Shower Camelia διαθέτει νέο, απαλό άρωμα Καμέλιας για λάμψη, φρεσκάδα & ενυδάτωση στο δέρμα, pH5.5 και είναι απαλλαγμένο από αλκάλια, αλλεργιογόνα parabens. Το Tol Velνet Hygienic Shower, κλινικά μελετημένο, με Βιταμίνη Ε, Aloe Vera και εκχύλισμα Καλέντουλας, ενυδατώνει, αναζωογονεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα από ερεθισμούς.

2aertftsdrfg 090d8

Βελούδινη απαλότητα σε φτέρνες, γόνατα & αγκώνες.Η κρέμα ποδιών Intensive Foot Cream, με Βιταμίνη Ε, Υαλουρονικό οξύ για την επανόρθωση της επιδερμίδας και πολύτιμα φυσικά εκχυλίσματα, απαλλάσσει άμεσα από τις σκληρύνσεις, επουλώνει σκασίματα και μικροεκδορές και ενυδατώνει σε βάθος ακόμη και τα πιο δύσκολα σημεία.

1sfdgdfg 79639

Για χέρια σκληρά, σκασμένα ή ταλαιπωρημένα. Με την Tol Velvet Intensive Hand Cream τα χέρια σας θα αποκτήσουν όχι μόνο βελούδινη απαλότητα, αλλά και αξιοζήλευτη, νεανική όψη. Χάρη στην κλινικά μελετημένη της σύνθεση με κερατολυτικές και ενυδατικές ιδιότητες, ενυδατώνει ακόμα και τα πιο αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα χέρια, προσφέροντας εντατική φροντίδα και αντιγηραντική δράση.

Ειδικά για την περιποίηση της ξηρής & αφυδατωμένης επιδερμίδας. Η Tol Velvet Soothing Cream, μια απαλή κρέμα εντατικής ενυδάτωσης για το σώμα αλλά και το πρόσωπο είναι αυτό που χρειάζεστε! Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρή αίσθηση ενώ παράλληλα τα Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα και Bιταμίνη Ε που περιέχει χαρίζουν απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα, προστατεύοντάς το από την πρόωρη γήρανση.

Δείτε αναλυτικά τα προϊόντα στη galley!

Μάθε περισσότερα στο www.pharmasept.gr και στο www.facebook.com/Pharmasept