Δυναμώστε τα μαλλιά σας με αυτή την ολοκληρωμένη φροντίδα από τη Pharmasept!

Βιβή Αγγελάκη
Δυναμώστε τα μαλλιά σας με αυτή την ολοκληρωμένη φροντίδα από τη Pharmasept!

Ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών

Αναμφισβήτητα, ένας από τους μεγαλύτερους γυναικείους εφιάλτες είναι η τριχόπτωση. Τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται καθημερινά και αποδυναμώνονται από το σύγχρονο τρόπο ζωής μας, το άγχος, την κακή διατροφή και τη ρύπανση.

Με βάση μια πληθώρα συστατικών φυσικής προέλευσης και σε συνδυασμό με την επιστήμη, η Pharmasept, δημιουργεί εδώ και 20 χρόνια προϊόντα που λειτουργούν προληπτικά και καταπολεμούν τις εξωτερικές επιθέσεις που ταλαιπωρούν την προσωπική υγιεινή. Έτσι, μέσω της σειράς TolVelvet ειδικά για την περιποίηση των μαλλιών, μας δίνει τη λύση για την καθημερινή τους ενδυνάμωση και φροντίδα.

Αρχικά, με τη σειρά Tol Velvet Energizing Shampoo, η οποία περιλαμβάνει δυναμωτικά σαμπουάν καθημερινής χρήσης για 3 τύπους μαλλιών (κανονικά / ξηρά / λιπαρά), που ενεργοποιούν την ανάπτυξη της τρίχας και προσφέρουν ολοκληρωμένη φροντίδα.

6sfdsdfsd 7bc68


Η μοναδική τους σύνθεση συνδυάζει για πρώτη φορά Βιοτίνη, Ουρία και φυσικά εκχυλίσματα SawPalmetto και ριζών Maca. Το αποτέλεσμα είναι ενδυνάμωση των μαλλιών από τη ρίζα έως τις άκρες και ανάπτυξη της τρίχας έως και 93%έπειτα από 8 εφαρμογές. Ταυτόχρονα, τα προσεχτικά επιλεγμένα φυτικά συστατικά τους περιορίζουν την υπερβολική λιπαρότητα, ανακουφίζουν από ξηροδερμία και ερεθισμούς και μειώνουν το σπάσιμο της τρίχας & την ψαλίδα.

Παράλληλα, δύο μάσκες – θεραπείες θα δώσουν πίσω στα μαλλιά σας τη χαμένη τους λάμψη, αναδομώντας τα ολικά, μέσα σε μόλις 5 λεπτά!

8ghjfhjfhj 46f46


Συγκεκριμένα, η μάσκα για ολική επανόρθωση των ξηρών και των κατεστραμμένων μαλλιών , Tol Velvet Total RepairHair Mask, ανιχνεύει τα πιο κατεστραμμένα σημεία της τρίχας- από τη ρίζα έως τις άκρες- και τα επανορθώνει. Παράλληλα, χάρη στην «έξυπνη σύστασή» τηςμε βιομιμητική κερατίνη, προβιταμίνη Β5 και βιταμίνη F ενισχύει την ανάπτυξη, προστατεύει από το σπάσιμο και προσφέρει δύναμη & λάμψη στα μαλλιά. Τέλος, αυξάνει την ευκολία χτενίσματος των μαλλιών και ενισχύει την ομοιογένειας του χρώματος στα βαμμένα μαλλιά.


Έπειτα, η μάσκα μαλλιών καθημερινής χρήσης, Tol Velvet Total Treatment Hair Mask, χάρη στην ειδικά μελετημένη φόρμουλα διπλής δράσης , ενισχύει την εσωτερική δομή της τρίχας & δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας εξωτερικά. Τα πολύτιμα συστατικά της επαναφέρουν την χαμένη υγρασία των μαλλιών, προστατεύουν από το σπάσιμο και ενισχύουν την αντοχή της τρίχας, μειώνοντας έως και 1,5 φορά τη δύναμη που χρειάζεται για το χτένισμα των μαλλιών.


Μάθε περισσότερα στο www.pharmasept.gr και στο www.facebook.com/Pharmasept