Δείτε πώς θα πετύχετε τη σωστή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής σας το Καλοκαίρι

Βιβή Αγγελάκη
Δείτε πώς θα πετύχετε τη σωστή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής σας το Καλοκαίρι

Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά και χαλάρωση, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να αμελούμε τις ανάγκες για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής μας, οι οποίες ειδικότερα τώρα, είναι πιο αυξημένες από ποτέ! Έτσι, η φυσική ισορροπία και η αίσθηση φρεσκάδας του κόλπου θα πρέπει να είναι μέσα στις προτεραιότητες μας, σε κάθε στάδιο της ζωής μας, προκειμένου να αισθανόμαστε υπέροχα με το σώμα μας!

Γι αυτό το λόγο, είναι σημαντικό κάθε γυναίκα να γνωρίζει τους παράγοντες που μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία της χλωρίδας του κόλπου της ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η άμεση επαφή με την άμμο, οι ορμονικές διακυμάνσεις κατά την έμμηνο ρύση, η εγκυμοσύνη ή η εμμηνόπαυση, τα συνθετικά ή στενά εσώρουχα ακόμη και τα ισχυρά μαλακτικά ρούχων που χρησιμοποιούνται για το πλύσιμό τους, μπορούν να διαταράξουν την κολπική ισορροπία.

46a6e8da04b75ec57ee645a678d4e225 131a7

Πώς θα προστατευτούμε, λοιπόν;

Το Lactacyd, θα είναι σύμμαχος στον αγώνα μας, μέσω μιας νέας σειράς προϊόντων, προσωπικής φροντίδας προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε γυναίκας! Σε όποια φάση της ζωής σας κι αν βρίσκεστε: εφηβεία, έμμηνο ρύση, εγκυμοσύνη, λοχεία, εμμηνόπαυση θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την αυτονομία και τη σιγουριά σας!

Δεν είναι τυχαία το No1 προϊόν στις προτιμήσεις των Ελληνίδων καταναλωτριών στο φαρμακείο! Το Lactacyd Intimate Washing Lotion, προσφέρει στον κόλπο σας την προστασία και την φροντίδα που χρειάζεται σε καθημερινή βάση. Η κλινικά αποδεδειγμένα ήπια σύνθεσή του με βιολογικό L-γαλακτικό οξύ, γαλακτοορό και ένα μείγμα συστατικών δημιουργεί αίσθηση άνεσης, δροσιάς και φρεσκάδας απομακρύνοντας τη δυσφορία όλη μέρα, κάθε μέρα.

Πρακτικά, απαλά και ήπια, τα υγρά μαντηλάκια Lactacyd Wipes είναι αυτά που μπορείτε να έχετε πάντοτε μαζί σας, στην τσάντα, στο γραφείο, στο ταξίδι σας. Εμποτισμένα με βιολογικό L-γαλακτικό οξύ που σέβεται τη φυσική ισορροπία και την προστασία της ευαίσθητης περιοχής σας, αλλά και αλλαντοΐνη, γνωστή για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες, προσφέρουν φρεσκάδα και προστασία για κάθε περίσταση!

Τόσο ήπιο, όσο και το νερό, το Lactacyd Pharma Sensitive καθίσταται ιδανικό για την καθημερινή φροντίδα. Χωρίς άρωμα, συμβάλλει στην ανακούφιση των ερεθισμών και στην προστασία από λοιμώξεις του πολύ ευαίσθητου δέρματος. Ακόμη, ενδείκνυται για χρήση στην εφηβεία και στην περίπτωση περιστασιακών ερεθισμών.

Το Lactacyd Pharma with Antibacterials είναι αυτό που θα ενισχύσει τις φυσικές άμυνες της ευαίσθητης περιοχής σας, καθώς ενδείκνυται για χρήση είτε σε έμμηνο ρύση, εγκυμοσύνη, λοχεία, άθληση ακόμη και όταν ακολουθείτε αντιβιοτική αγωγή ή παίρνετε αντισυλληπτικά. Ιδανική επιλογή για τους καλοκαιρινούς μήνες, μετά τη θάλασσα, την πισίνα και τη σάουνα. Χάρη στους φυσικούς αντιβακτηριακούς παράγοντες (εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από θυμάρι και το φυσικό αντιβακτηριακό παράγοντα, άλας χαλκού, βοηθά στην αναστολή της ανάπτυξης βακτηρίων και την πρόληψη των λοιμώξεων και της κακοσμίας.

Αν πάλι, ταλαιπωρείστε από ορμονικές διαταραχές, ξηρότητα του κόλπου ή βρίσκεστε στην εμμηνόπαυση, το Lactacyd Pharma Moisturizing προσφέρει θρέψη και ενυδάτωση ( 24% αύξηση της ενυδάτωσης μετά την εφαρμογή -μέχρι και 3 ώρες από την εφαρμογή).

Παράλληλα, το Lactacyd Pharma Soothing θα σας ανακουφίσει και θα μειώσει τα συμπτώματα κολπικών ενοχλήσεων (έως 92% μείωση των συμπτωμάτων ερεθισμού). Χάρη στο εκχύλισμα Μπλε Μαργαρίτας και Βισαβολόλης που περιέχει (γνωστά για τις καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές τους), καθαρίζει την περιοχή από τις ενοχλητικές εκκρίσεις και καταπραΰνει την ευαίσθητη ή φλεγμένουσα βλεννογόνο.

Τέλος, το Lactacyd Pharma Antifungal με αντιμυκητιασικές ιδιότητες είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ανακούφιση από τον κνησμό, το αίσθημα καύσου, ιδιαίτερα όταν τα ούρα έρχονται σε επαφή με την περιοχή, τον πόνο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και τον ερεθισμό που προκαλεί η μυκητίαση. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Calendula και Βισαβολόλη -γνωστά συστατικά για τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες – παρέχει μια 24ωρη αντιμυκητιασική προστασία!