Εσείς βρήκατε το Johnson's® Baby Oil που σας ταιριάζει;

Βιβή Αγγελάκη
Εσείς βρήκατε το Johnson's® Baby Oil που σας ταιριάζει;

Ανακαλύψτε το...

Είναι ένα από τα προϊόντα που πραγματικά μπορεί χρησιμοποιηθεί από μικρούς και μεγάλους και να έχει το ίδιο θαυματουργά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα, αρκετές από εμάς έχουμε μεγαλώσει μαζί του. Ο λόγος, για το Johnson's® Baby Oil μία από τις καλύτερες και πιο safe επιλογές για την ενυδάτωση κάθε τύπου επιδερμίδας - εξάλλου, ας μη ξεχνάμε ότι δημιουργήθηκε για να φροντίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα των μωρών!

Απαλό και χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα, το Johnson's® Baby Oil μπορεί να χαρίσει την απόλυτη αίσθηση ενυδάτωσης και λάμψη στην επιδερμίδα, χάρη στο μοναδικό και εύκολο τρόπο χρήσης του. Απλώνεται μετά το ντους ή το μπάνιο στην βρεγμένη ή νωπή επιδερμίδα και «σφραγίζει» μέσα της 10 φορές περισσότερη υγρασία. Αφήνει το δέρμα τέλεια ενυδατωμένο και μοναδικά απαλό, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας με μια μόλις κίνηση.

Αν ακόμη όμως δεν έχετε καταλήξει στο ποιο Johnson's® Baby Oil είναι το ιδανικό για εσάς, τότε δεν έχετε παρά να συνεχίσετε την ανάγνωση...

Για όσες αγαπάτε το ροζ χρώμα αλλά και την κλασική μυρωδιά γεμάτη φρεσκάδα και αγνότητα, προτιμήστε- όπως εγώ δε το κρύβω- το ροζ μπουκαλάκιJohnson's® Baby Oil που την περικλείει.

Αν πάλι το κίτρινο είναι το χρώμα σας και η επιδερμίδα σας είναι ευαίσθητη, τότε το κίτρινο μπουκαλάκι που περιέχει εκχυλίσματα χαμομηλιού θα την ανακουφίσει και θα την καταπραΰνει στο λεπτό.

Αν ένα από τα αγαπημένα σας φυσικά συστατικά είναι η aloe vera και έχετε ξηρή επιδερμίδα, τότε το πράσινο μπουκαλάκι με σύνθεση αλόης θα βοηθήσει στη γρήγορη ενυδάτωση και προστασία της.

Τέλος, το μοβ μπουκάλι περιέχει ένα μοναδικό μίγμα χαλαρωτικών αρωμάτων.