Νέα Vaseline® Sprays: Ξεκινήστε την ανάπλαση της επιδερμίδας με μία κίνηση

Βιβή Αγγελάκη
Νέα Vaseline® Sprays: Ξεκινήστε την ανάπλαση της επιδερμίδας με μία κίνηση

Ο πιο εύκολος τρόπος να ενυδατωθείτε!

Η πραγματικότητα: Η σύγχρονη γυναίκα συνήθως δε διαθέτει τον απαιτούμενο χρόνο για την απαραίτητη περιποίηση της επιδερμίδας της. Η Vaseline® συνεπής – όπως πάντα – στις απαιτήσεις του καταναλωτή έρχεται να απαντήσει στην ανάγκη της γυναίκας για άμεση και βαθιά ενυδάτωση με πιο προηγμένα και αποτελεσματικά προϊόντα: τα νέα Vaseline® Sprays που ενυδατώνουν και ξεκινούν την ανάπλαση της επιδερμίδας μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα!

Η καινοτομία: Τώρα η ενυδάτωση δε χρειάζεται χρόνο. Τα νέα Vaseline® Sprays χάρη στη μοναδική τους σύνθεση χαρίζουν λάμψη και υγιή όψη στο δέρμα, ενώ η απορρόφησή τους απαιτεί λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Τα νέα Vaseline® Sprays είναι οι μοναδικές λοσιόν σώματος σε μορφή spray, περιέχουν επαναστατική φόρμουλα με μικροσταγονίδια της κλασικής Vaseline® Petroleum Jelly και βοηθούν στην ανάπλαση της επιδερμίδας με μία κίνηση.


Η υπόσχεση: Η Vaseline® δεσμεύεται να συνεχίσει με το ίδιο πάθος να αναζητάει και να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα που ενσωματώνουν την τεχνολογία του αύριο, σήμερα. Γι’ αυτό θα είναι πάντα πρωτοπόρος στην ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Vaseline®: κληρονομιά που περνάει από γενιά σε γενιά