«Σπάστε το κατεστημένο» στον τρόπο που ενυδατώνετε το δέρμα σας!

Βιβή Αγγελάκη
«Σπάστε το κατεστημένο» στον τρόπο που ενυδατώνετε το δέρμα σας!

Καιρός να κάνετε την επανάστασή σας και να «σπάσετε το κατεστημένο» στον τρόπο που ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας! Πώς; Με ένα προϊόν που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα μαζί της το καλοκαίρι, το Johnson's® Baby Oil!

Αντί για το συνηθισμένο σας ενυδατικό προϊόν, λοιπόν, χρησιμοποιήστε το No 1 λάδι περιποίησης Johnson's® Baby Oil! Συνώνυμο της ομορφιάς εδώ και χρόνια, το Johnson's® Baby Oil προσφέρει στην επιδερμίδα την απόλυτη αίσθηση ενυδάτωσης και λάμψης, χαρίζοντας παράλληλα μια μεταξένια απαλότητα.

Μερικές σταγόνες του Johnson's® Baby Oil αρκούν για να «σφραγίσουν» μέσα στην επιδερμίδα 10 φορές περισσότερη υγρασία που θα δώσει τη σωτήρια λύση ακόμα και στην πιο αφυδατωμένη επιδερμίδα.

Το πιο εντυπωσιακό;Δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Ιδανικό για τις βραδινές σας καλοκαιρινές εμφανίσεις, μιας και αναδεικνύει την ελκυστική λάμψη της μαυρισμένης επιδερμίδας.

Εκτός, όμως, από την κλασική και λατρεμένη μυρωδιά φρεσκάδας του Johnson's® Baby Oil στο ροζ μπουκαλάκι, έχετε άλλες 3 εξίσου εξαιρετικές επιλογές: το κίτρινο μπουκαλάκι με εκχυλίσματα χαμομηλιού, που ανακουφίζει και καταπραΰνει ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, το πράσινο μπουκαλάκι με σύνθεση aloe vera για ενυδάτωση της ξηρής επιδερμίδας ή το μοβ μπουκαλάκι, με ένα μοναδικό μείγμα χαλαρωτικών αρωμάτων!