Ο πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσετε το χαμόγελο των stars!

Βιβή Αγγελάκη
Ο πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσετε το χαμόγελο των stars!

Αλήθεια, πόσες φορές έχετε ζηλέψει το λαμπερό χαμόγελο των stars; Πόσες έχετε αναρωτηθεί ποιο είναι το μυστικό που διατηρεί τα δόντια τους τόσο αστραφτερά λευκά;

Η αλήθεια είναι, πως από τη σκέψη των περισσότερων από εμάς, έχουν περάσει ουκ ολίγες φορές τέτοια ερωτήματα, μιας και το χαμόγελό μας είναι αυτό που γεμίζει με ενέργεια τόσο εμάς τους ίδιους, όσο και τους γύρω μας!

Κι όμως, αν νομίζετε πως ο μόνος τρόπος να αποκτήσετε το λευκό χαμόγελο των διάσημων κυριών είναι να επισκεφτείτε τον οδοντίατρό σας... κάνετε λάθος! Το νέο στοματικό διάλυμα Listerine® Advanced White έρχεται να σας χαρίσει αποδεδειγμένα ένα λευκότερο χαμόγελο σε 2 μόλις εβδομάδες!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το εντάξετε στην καθημερινή σας beauty ρουτίνα προκειμένου να ολοκληρώσετε τη στοματική σας υγιεινή και θα αισθανθείτε αμέσως υγιείς, αναζωογονημένες και γεμάτες ενέργεια!

Χρησιμοποιήστε το δύο φορές την ημέρα, σε συνδυασμό με το βούρτσισμα, μιας και με αυτό τον τρόπο απομακρύνονται οι λεκέδες που είναι προσκολλημένοι στην επιφάνεια των δοντιών, ενώ προλαμβάνεται και ο σχηματισμός νέων. Τέλος τα δόντια ενδυναμώνονται και ενισχύεται η καταπολέμηση των βλαβερών βακτηρίων, ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία!