Ανακαλύψτε τη δύναμη που κρύβεται στο χαμόγελο σας…

Βιβή Αγγελάκη
Ανακαλύψτε τη δύναμη που κρύβεται στο χαμόγελο σας…

Ένα χαμόγελό μας αρκεί για να επηρεάσει όχι μόνο τη ζωή μας, αλλά και τις ζωές των ανθρώπων που μας περιβάλουν, συχνά με ένα μικρό αλλά ουσιαστικό τρόπο!

Κι όσο κι αν δεν το πιστεύετε... το χαμόγελο σας είναι πιο δυνατό από ότι νομίζετε, καθώς βελτιώνει τη διάθεση και τη συμπεριφορά τόσο τη δική σας, όσο και των άλλων γύρω σας, ενώ ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, όταν χαμογελάτε, αντανακλάτε αυτομάτως κύματα αισιοδοξίας!

Χιλιάδες συναισθήματα μεταδίδονται σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, γι αυτό, τί πιο όμορφο από το να φροντίζετε να φοράτε καθημερινά το πιο λαμπερό σας χαμόγελό; Σύμμαχός σας; Το νέο Listerine® Advanced White που θα σας χαρίσει αποδεδειγμένα ένα λευκότερο χαμόγελο σε μόλις 2 εβδομάδες αλλά και την αυτοπεποίθηση να χαμογελάτε συχνότερα!

Τόσο η μη φθοροποιός τεχνολογία λεύκανσης και η πολυλειτουργική σύνθεσή του με αιθέρια έλαια, όσο και η κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητά του, το καθιστούν ασπίδα προστασίας βοηθώντας στην πρόληψη σχηματισμού αλλά και στηναντιμετώπιση νέων λεκέδων στην επιφάνεια των δοντιών.

Ταυτόχρονα, η χρήση του σε συνδυασμό με το βούρτσισμα καταπολεμά τα βακτηρία που ευθύνονται για τον σχηματισμό της οδοντικής πλάκας ενώ ενδυναμώνει τα δόντια ενάντια στην τερηδόνα. Τέλος, θα σας χαρίσει μια δροσερή αναπνοή έως και 24 ώρες!

Το Listerine® Advanced White έχει τη δύναμη να προσφέρει περισσότερα από ένα λευκό χαμόγελο!