Λευκά δόντια σε 2 μόλις βήματα; Κι όμως γίνεται!

Βιβή Αγγελάκη
Λευκά δόντια σε 2 μόλις βήματα; Κι όμως γίνεται!

Διστάζετε να χαμογελάσετε γιατί τα δόντια σας έχουν χάσει τη λάμψη τους; Ψάχνετε την πιο εύκολη και γρήγορη λύση που μπορεί να δώσει πίσω το αστραφτερό χαμόγελό σας, χωρίς να κουραστείτε καθόλου;

Όταν οι λεκέδες στο σμάλτο είναι επιφανειακοί τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το θαυματουργό συνδυασμό, που θα σας κάνει να χαμογελάτε ξανά! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε, λοιπόν, τα 2 βασικά βήματα:

Βήμα 1: Βούρτσισμα

Αρχικά, βουρτσίστε τα δόντια σας με την οδοντόκρεμα που χρησιμοποιείτε συνήθως. Αν και συνιστάται να βουρτσίζετε τα δόντια σας 2 φορές την ημέρα και να αλλάζετε την οδοντόβουρτσά σας 4 φορές τον χρόνο, στην Ελλάδα , μόνο το 59% των ενηλίκων ακολουθεί αυτές τις συμβουλές! Επίσης, μεγάλο ποσοστό ανθρώπων δεν βουρτσίζει τα δόντια του σωστά. Περάστε αργά την οδοντόβουρτσα πάνω από όλα τα δόντια, πρώτα από τις εξωτερικές και στη συνέχεια από τις εσωτερικές επιφάνειες, χωρίς να ασκείτε υπερβολική πίεση. Η κυκλική κίνηση είναι αρκετή για να απομακρύνετε τα περισσότερα υπολείμματα.

Βήμα 2: Στοματικό διάλυμα
Για ένα ορατά πιο λαμπερό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με το βούρτσισμα, χρησιμοποιήστε τα στοματικά διαλύματα καθημερινής χρήσης Listerine® που θα σας βοηθήσουν να φροντίσετε την υγιεινή του στόματός σας. Με χρήση δύο φορές την ημέρα μετά βούρτσισμα, το Listerine® βελτιώνει σημαντικά τη στοματική σας υγιεινή, ενεργώντας στα σημεία όπου είναι δύσκολο να φτάσει η οδοντόβουρτσα. Μάλιστα, το νέο Listerine® Advanced White, αποδεδειγμένα απομακρύνει και προλαμβάνει τους επίμονους λεκέδες, και χαρίζει πιο λευκά δόντια σε μόλις 2 εβδομάδες! Χάρη στη μοναδική πολυλειτουργική σύνθεσή του, ενδυναμώνει τα δόντια και καταπολεμά τα βακτήρια καθαρίζοντας την επιφάνεια των δοντιών.

Και μην ξεχνάτε: Το τακτικό βούρτσισμα, η χρήση στοματικού διαλύματος και η προσεγμένη διατροφή μπορεί να βοηθήσει στον περιορισμό της συσσώρευσης βακτηρίων στο στόμα σας. Άλλωστε, γι αυτό η καλή στοματική υγεία είναι τόσο σημαντική!