Αυτά είναι τα 4 πιο λαμπερά χαμόγελα του Hollywood!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτά είναι τα 4 πιο λαμπερά χαμόγελα του Hollywood!

Κερδίζουν τις εντυπώσεις τόσο με τις γοητευτικέςκαι sexy εμφανίσειςτους, όσο καιμε το λαμπερό χαμόγελό τους. Ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό τους, καταφέρνουν να μαγνητίζουν τα βλέμματα τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και στα street style look τους.

Κοινό χαρακτηριστικό τους; Το αστραφτερό χαμόγελό τους, που δύσκολα αποχωρίζονται ακόμη και στα δύσκολα, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν τη φυσική ομορφιά.Πάμε να δούμε όμως, ποιες stars του Hollywood ξεχωρίσαμε για το λαμπερό χαμόγελό τους και πώς μπορείτε να πετύχετε και εσείς ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα, χωρίς να κουραστείτε καθόλου!

Julia Roberts: Αναμφισβήτητα σήμα κατατεθέν της είναι το «ζεστό» χαμόγελό της και το γέλιο της

4wdtgwerfg 644e1

Kate Hudson: Ένα από τα πιο αστραφτερά και αισιόδοξα χαμόγελα του Hollywood

3goyiopio 8946f

Jessica Alba: Δύσκολα θα βρούμε φωτογραφία της να μη χαμογελά

2c73c574aa0d3298bcd436ee87e29b16 01bcf

Scarlett Johansson: Μπορεί να αλλάζει συχνά hair look, αλλά το χαμόγελό της πάντοτε συμπληρώνει το beauty look της

1sdfsfgsdaf 3cd69

Κι αν νομίζετε ότι το μυστικό για να πετύχετε και εσείς ένα τόσο αστραφτερό χαμόγελο είναι δύσκολο ή χρονοβόρο... κάνετε λάθος! Με το νέο Listerine® Advanced White αποδεδειγμένα θα έχετε πιο λευκά δόντια σε μόλις 2 εβδομάδες!

16july resize5 39aed

Τα συστατικά του συμβάλλουν στη βελτίωση της στοματικής υγιεινής, καταπολεμώντας τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων και συμπληρώνουν τη δράση του βουρτσίσματος, καθαρίζοντας τα σημεία στα οποία δεν μπορεί να φτάσει η οδοντόβουρτσα. Ταυτόχρονα, η μη φθοροποιός τεχνολογία λεύκανσης απομακρύνει και προλαμβάνει τη δημιουργία κίτρινων λεκέδων στην επιφάνεια των δοντιών, ενδυναμώνοντάς τα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να το χρησιμοποιείτε 2 φορές σε καθημερινή βάση, μετά το συνηθισμένο σας βούρτσισμα, και φυσικά να μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!