SKINNERGY: Η νέα σειρά της bioten, βασισμένη στις ευεργετικές ιδιότητες των superfoods

SKINNERGY: Η νέα σειρά της bioten, βασισμένη στις ευεργετικές ιδιότητες των superfoods

Η bioten, στοχεύοντας στην πρόληψη, την ενυδάτωση και τη φροντίδα, σας προσκαλεί να δοκιμάσετε ένα εκρηκτικό «κοκτέιλ superfruits», τη νέα σειρά SKINNERGY, για νεανικά δέρματα και μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων και ενυδάτωσης.

Τα superfruits είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, θρεπτικά συστατικά και ηλεκτρολύτες και μπορούν να αυξήσουν τα επίπεδα ενέργειας στον ανθρώπινο οργανισμό και το δέρμα. Η bioten αξιοποίησε τις ιδιότητές τους, για περισσότερη ομορφιά εμπνευσμένη από τη Φύση και δημιούργησε τις ενυδατικές κρέμες προσώπου και τα γαλακτώματα σώματος SKINNERGY.

Η νέα σειρά προσώπου και σώματος SKINNERGY είναι εμπλουτισμένη με:

• 100% φυσικό εκχύλισμα Goji Berry, το superfruit που συμβάλλει στην ενίσχυση της ενέργειας, ζωντάνιας και δύναμης και προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση.
• 100% φυσικό εκχύλισμα Guava, μία σημαντική πηγή θρεπτικών και αντιοξειδωτικών συστατικών, που συμβάλλει στην ενυδάτωση, την απαλότητα και την αναζωογόνηση του δέρματος.
• 100% φυσικό εκχύλισμα Lychee, πλούσιο σε Vitamin C, υδατάνθρακες και ορυκτά κι έναν εξαιρετικό παράγοντα ενυδάτωσης και θρέψης.

Ενυδάτωση, ανανέωση και προστασία με τις νέες κρέμες προσώπου bioten SKINNERGY

fefefe 273c6


Η συνταγή μιας ιδανικής φροντίδας για ένα νεανικό δέρμα δεν είναι πια μυστικό: Πρόληψη, ενυδάτωση, προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UV και ενέργεια.

Η νέα σειρά ενυδατικών κρεμών προσώπου bioten SKINNERGY, φροντίζει το δέρμα σας, με το μεταξένιο άγγιγμα της φύσης! Εμπλουτισμένη με 100% φυσικά εκχυλίσματα super fruits, Guava, Goji Berry και Lychee, ανανεώνει το δέρμα σαν έκρηξη ενέργειας:

1 a30d0

Επιπλέον, οι κρέμες προσώπου SKINNERGY είναι ενισχυμένες με:
• Moisture Plus 24h, ένα μοναδικό συνδυασμό ενυδατικών παραγόντων και φυσικών βιο-πολυμερών, που προσφέρουν διπλή δράση, ως προστατευτική ασπίδα στην επιφάνεια του δέρματος και ως αποθεματικό υγρασίας για άμεση ενυδάτωση που διαρκεί έως και 24 ώρες.
• SEPIMAT™ P, που παγιδεύει το περιττό σμήγμα και συμβάλλει στη μείωση της λιπαρής όψης του δέρματος, προσφέροντας ένα ματ αποτέλεσμα (αφορά στην κρέμα για λιπαρή επιδερμίδα)
• SPF 15, το οποίο προστατεύει το δέρμα από την ακτινοβολία UVA/UVB.

2 b6a03

Με τη νέα σειρά bioten SKINNERGY, απολαύστε ένα τέλεια ενυδατωμένο σώμα!

H ελαφριά φόρμουλα αφήνει το δέρμα τονωμένο, αναζωογονημένο και με ένα φρέσκο και φρουτώδες άρωμα. Επιλέξτε ανάμεσα σε 3 διαφορετικά ενυδατικά body lotions, ανάλογα με τον τύπο δέρματός σας:

3 d589f

Τα body lotions bioten SKINNERGY απορροφώνται άμεσα και είναι εμπλουτισμένα με:
• Nutri Moist 48H, που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης για να προσφέρει στο δέρμα άμεσα την απαραίτητη ενυδάτωση που θα διαρκεί έως και 48 ώρες.

Όλα τα προϊόντα της σειράς SKINNERGY είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν Paraben, Paraffin και Colorants (χρωστικές).

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη bioten μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.biotencosmetics.com, τη fb σελίδα www.facebook.com/biotenGreece ή το microsite www.loveyourskin.gr