Hansaplast: Ο σύμμαχός μας για τη σωστή φροντίδα και υγεία των ποδιών!

Βιβή Αγγελάκη
Hansaplast: Ο σύμμαχός μας για τη σωστή φροντίδα και υγεία των ποδιών!

Δυστυχώς, αρκετές γυναίκες ξεκινούν να φροντίζουν τα πόδια τους μόνο όταν αρχίζουν να πονούν ή όταν δεν τους αρέσει το πώς δείχνουν -και ειδικά τώρα το καλοκαίρι αυτό το τελευταίο είναι συχνό φαινόμενο!

Η φροντίδα των ποδιών περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από το να βάψουν απλά τα νύχια τους σε μια όμορφη απόχρωση του κόκκινου ή του ροζ. Περιλαμβάνει τη σωστή και συνεχή περιποίηση με τα κατάλληλα προϊόντα, που είναι εξειδικευμένα στη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής των ποδιών.

Με περισσότερα από 90 χρόνια εξειδίκευσης, η μάρκα Hansaplast έχει αναπτύξει μία διευρυμένη ποικιλία προϊόντων, που στοχεύουν στην προστασία του ποδιού και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων. Είτε πρόκειται για ξηρή, σκασμένη επιδερμίδα ή έναν επώδυνο κάλο που μας ενοχλεί, η Hansaplast βοηθά τα πόδια μας να δείχνουν και να νιώθουν καλύτερα, ανεξάρτητα από την ηλικία ή την κατάστασή σας.

Για το σκοπό αυτό προσφέρει άμεση βοήθεια για όλα τα προβλήματα των ποδιών σας!

Ξεκινώντας από την πρόληψη και την αντιμετώπιση των επώδυνων φουσκάλων με τα Μικρά και Μεγάλα Επιθέματα για Φουσκάλες Hansaplast αλλά και τη μείωση του πόνου με τα Προστατευτικά Επιθέματα Hansaplast, που είναι ιδανικά για τα καλοκαιρινά παπούτσια μιας και είναι σχεδόν αόρατα.

Έπειτα, τα Hansaplast Επιθέματα για Κάλους και οι μαλακοί μικροί Προστατευτικοί Δακτύλιοι Hansaplast προστατεύουν τους κάλους των ποδιών από την επώδυνη πίεση και τριβή, ειδικά όταν έρχονται σε επαφή με τα παπούτσια, βοηθώντας παράλληλα στην αφαίρεσή τους.

Hiking Unlimited Use c96ad

Όσον αφορά την αντιμετώπιση του ξηρού δέρματος, των σκληρύνσεων ακόμη και του σκασμένου δέρματος των ποδιών, η Hansaplast έχει δημιουργήσει μια σειρά «έξυπνων» προϊόντων τα οποία θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τις ξηρές περιοχές της επιδερμίδας και να κάνετε τα πόδια σας πιο απαλά. Η αλοιφή περιποίησης ποδιών Hansaplast Repair & Care είναι κλινικά αποδεδειγμένα άκρως αποτελεσματική τοπική θεραπεία για σκασμένα πόδια μιας και ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία αναγέννησης του δέρματος.

foot all new1 54723

Ταυτόχρονα, τo Hansaplast Anti Callus 2 σε 1 Peeling, συνδυάζει τη δράση κατά των σκληρύνσεων με την περιποίηση, ενώ η ενυδατική σύνθεση της Hansaplast Ενυδατικής Κρέμας Ποδιών και της Hansaplast Κρέμα Ανάπλασης Ποδιών με 10% ουρία λειαίνει το δέρμα και ενισχύει την προστατευτική λειτουργία του. Σημαντική είναι και η δράση της Hansaplast Anti Callus Κρέμα Εντατικής Φροντίδας με 20% UREA που προσφέρει τον καινοτόμο συνδυασμό μίας άκρως αποτελεσματικής συγκέντρωσης UREA, χαρίζοντας αποτελέσματα μακράς διαρκείας. Μέσα σε μόλις 4 μέρες το δέρμα σας θα γίνει ξανά αισθητά πιο απαλό και λείο.

Τέλος, τα αποσμητικά σπρέι για τη μείωση της κακοσμίας, Hansaplast Fresh Active και της εφίδρωσης, Hansaplast Silver Active στα κάτω άκρα θα σας κάνουν να αισθάνεστε καλά κάθε στιγμή που βγάζετε τα παπούτσια σας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα της ευρείας γκάμας προϊόντων περιποίησης ποδιών Hansaplast έχει αναγνωριστεί επίσημα από τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων Ποδολόγων, ο οποίος τα προτείνει με την ένδειξη «Συνιστάται από τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων Ποδολόγων», που αποτυπώνεται πάνω στις συσκευασίες των προϊόντων περιποίησης ποδιών Hansaplast.

only one 57e4f