Δείτε ποια είναι τα πιο συχνά προβλήματα στο δέρμα των ποδιών σας και πώς θα τα προλάβετε!

Βιβή Αγγελάκη
Δείτε ποια είναι τα πιο συχνά προβλήματα στο δέρμα των ποδιών σας και πώς θα τα προλάβετε!

Τι πιο όμορφο από το να αισθάνεσαι τα πόδια σου ανάλαφρα και απαλά από το πρωί έως το βράδυ, όταν θα γυρίσεις σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα! 

Πολλές φορές, διάφορα προβλήματα «απειλούν» το δέρμα των ποδιών, ταλαιπωρώντας μας για αρκετό διάστημα. Σύμφωνα με τους ποδιάτρους- ποδολόγους, τα συνηθέστερα προβλήματα στο δέρμα των ποδιών- εκτός από τις ανατομικές ανωμαλίες- είναι οι σκληρύνσεις, οι κάλοι και οι μύκητες. Για την πρόληψη και την καταπολέμηση των προβλημάτων ο Ελληνικός Σύλλογος Ποδιάτρων Ποδολόγων συστήνει την καθημερινή χρήση των προϊόντων Hansaplast, που διακρίνονται για την ποιότητα και αποτελεσματικότητά τους.

Με περισσότερα από 90 χρόνια εξειδίκευσης, η μάρκα Hansaplast έχει αναπτύξει μία διευρυμένη ποικιλία προϊόντων, που στοχεύουν στην προστασία του ποδιού και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων.

Ας δούμε όμως, αναλυτικά, πώς μπορείτε να προλάβετε αυτά τα προβλήματα:

fhdfghdgg 4ab63

Εφαρμόστε συστηματικά ειδική ενυδατική κρέμα, όπως η Hansaplast Κρέμα Ανάπλασης Ποδιών, η οποία έχει έντονα ενυδατική σύνθεση με 10% ουρία. Μία ακόμα αποτελεσματική επιλογή είναι η Hansaplast Ενυδατική Κρέμα Ποδιών, ιδανική για καθημερινή χρήση.

new photo 02e26

Καταπολεμήστε την ξηροδερμία που επιμένει και εξελίσσεται σε σκληρύνσεις ή σε σκασμένες φτέρνες με πιο εξειδικευμένες κρέμες εντατικής φροντίδας, όπως η Hansaplast Anti-Callus με δράση κατά των σκληρύνσεων και η αλοιφή Hansaplast Repair & Care για σκασμένες φτέρνες ή ακόμη και φτέρνες που αιμορραγούν.

11815668 910997865638918 1511543530 n 2e5b1

Για την άμεση αντιμετώπιση του κάλου μπορείτε να εφαρμόσετε πάνω του, τα επιθέματα για κάλους Hansaplast με σαλικυλικό οξύ που βοηθούν στην αφαίρεσή του μέσα σε λίγες μέρες, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν από την πίεση των παπουτσιών.

11787490 910997835638921 932535529 n 31a14

Για την προστασία από μύκητες, εντάξτε στην καθημερινότητά σας το ανθιδρωτικό ποδιών Hansaplast Silver Αctive, το οποίο παρέχει 48ωρή ασφαλή προστασία από τις οσμές. Η ενεργή αντιβακτηριακή σύνθεσή του με τα ιόντα αργύρου προστατεύει αξιόπιστα από την εφίδρωση και αποτρέπει την εκδήλωση μυκητίασης.

Τέλος να θυμάστε ότι όταν ένας πόνος επιμένει, δεν είναι φυσιολογικό. Μην χάνετε πολύτιμο χρόνο και επισκεφτείτε τον ειδικό ποδίατρο – ποδολόγο.

PicMonkey Collagehans fb7d7 e2209