Σε «χτύπησαν» τα παπούτσια σου; Η πιο εύκολη λύση για να ανακουφιστείς άμεσα!

Βιβή Αγγελάκη
Σε «χτύπησαν» τα παπούτσια σου; Η πιο εύκολη λύση για να ανακουφιστείς άμεσα!

Και ποια γυναίκα δεν αγαπά να φορά ψηλοτάκουνα; Από την άλλη πλευρά, πόσες φορές θυμάστε τη διάθεσή σας να χαλάει επειδή σας «χτύπησαν» τα παπούτσια σας;

Ειδικά τώρα, το καλοκαίρι, ο κίνδυνος να εμφανιστούν φουσκάλες στα πόδια είναι αυξημένος, αφενός γιατί τα πόδια (και η επιδερμίδα τους), πρέπει να συνηθίσουν τα διαφορετικά παπούτσια και την αυξημένη πίεση, αφετέρου γιατί αναζητούμε διαρκώς να είμαστε έξω και κινούμαστε σε μεγαλύτερο βαθμό απ' ότι το χειμώνα!

Ωστόσο, την πιο άμεση και ανακουφιστική λύση έρχονται να δώσουν τα Επιθέματα για Φουσκάλες της Hansaplast, τα οποία συστήνει και ο Ελληνικός Σύλλογος Ποδιάτρων – Ποδολόγων, αναγνωρίζοντας την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητά τους. Με νέα βελτιωμένη σύνθεση, μας επιτρέπουν να κυκλοφορούμε ανέμελες, χωρίς το άγχος απόκτησης φουσκαλών ή βοηθούν τις ήδη υπάρχουσες πληγές από φουσκάλες να επουλωθούν γρηγορότερα ανακουφίζοντας άμεσα από τον πόνο! Πώς;

rtygsertyertyh 99dd9

Χρησιμοποιώντας τα Μικρά Επιθέματα για Φουσκάλες της Hansaplast ανακουφίζετε τον πόνο και βοηθάτε τις μικρές φουσκάλες να επουλωθούν γρηγορότερα. Αυτά τα επιθέματα είναι ιδανικά για τα δάχτυλα των ποδιών. Αντίστοιχα, με τα Μεγάλα Επιθέματα για Φουσκάλες Hansaplast έχετε άμεση ανακούφιση από τον πόνο που προκαλούν οι μεγάλες φουσκάλες, για παράδειγμα στο πίσω μέρος του ποδιού σας και γρήγορη επούλωση. Τέλος, μπορείτε να μειώσετε την πίεση από τα στενά παπούτσια με τα Προστατευτικά επιθέματα Hansaplast. Εφαρμόστε αυτά τα επιθέματα προληπτικά στα σημεία που υποψιάζεστε ότι μπορεί να σας χτυπήσει το παπούτσι.

high heels row cf243

Παραμένουν στη θέση τους, ακόμα και κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων ή μέσα στο ντους, ενώ χάρη στη βελτιωμένη υδροκολλοειδή τεχνολογία, τα νέα επιθέματα για φουσκάλες κολλάνε καλύτερα από ποτέ. Με εγγυημένο, extra δυνατό κράτημα 48 ωρών, προστατεύουν το δέρμα ανεξαρτήτως συνθηκών, ενώ η ιδιαίτερα λεία επιφάνειά τους και οι απόλυτα επίπεδες άκρες τους εξασφαλίζουν τη σταθερότητα του επιθέματος στο σημείο τοποθέτησης.

blister plaster3 58426

Παράλληλα, η ευελιξία του υλικού τους, τα κάνει να προσαρμόζονται σε κάθε μας κίνηση, χωρίς να μετακινούνται. Και φυσικά, ανεξάρτητα από το είδος δραστηριότητας, τα επιθέματα προστατεύουν αποτελεσματικά την πληγείσα περιοχή και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα. Τέλος, είναι ιδιαίτερα εύκολα στη χρήση με αποτέλεσμα να μπορούν να εφαρμοστούν γρήγορα και χωρίς κόπο και διατίθενται σε συσκευασία με πρακτική θήκη για να τα έχετε πάντα μαζί σας.

ExtraTips:

11823712 910989412306430 1147499113 n 2d719

1. Εφαρμόστε τακτικά κρέμα ποδιών όπως την Ενυδατική Κρέμα Ποδιών Hansaplast καθώς με αυτό τον τρόπο, το δέρμα στα πόδια σας θα γίνει πιο μαλακό, ενυδατωμένο και πιο ανθεκτικό στη δημιουργία πληγών ή φουσκάλων.

2. Φορέστε άνετα παπούτσια. Ειδικά όταν γνωρίζετε ότι θα περπατήσετε πολύ, θα χορεύετε όλη τη νύχτα ή θα έχετε μια δραστήρια μέρα.

PicMonkey Collagehans fb7d7