Βρήκαμε τα τέλεια βερνίκια για gel manicure που μπορείς να κάνεις μόνη σου!

Βιβή Αγγελάκη
Βρήκαμε τα τέλεια βερνίκια για gel manicure που μπορείς να κάνεις μόνη σου!

Νύχια πάντα στην εντέλεια!

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που διαθέτουν ελάχιστο χρόνο καθημερινά για να περιποιηθούν τα νύχια τους, αλλά από την άλλη, θέλεις να έχεις πάντα άψογο μανικιούρ με λάμψη που να διαρκεί μέχρι να την αφαιρέσεις, τότε σου βρήκαμε την τέλεια λύση!


Η νέα σειρά Infinite Shine του αγαπημένου brand OPI, μπορεί να σου προσφέρει πλούσιο χρώμα, έντονη λάμψη, αποτέλεσμα και διάρκεια gel, – χωρίς τη χρήση λάμπας ή τη διαδικασία αφαίρεσης του ημιμόνιμου. Και όλα τα προηγούμενα τα κάνεις απλά στην άνεση του σπιτιού σου χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτείς κάποιο nail salon.

ISL14 a2093


Με χρώματα που είναι στη μόδα - από τις απαλές αποχρώσεις μέχρι και ζωηρά κόκκινα και πορτοκαλί και από ροζ μέχρι σκούρα γκρι, μπλε και μαύρο- και με παιχνιδιάρικες ονομασίες, η σειρά OPI Infinite Shine περιλαμβάνει ένα τριπλό σύστημα που αποτελείται από βάση-primer, βερνίκι-lacquer και στεγνωτικό-gloss, που εγγυάται έντονη λάμψη και πλούσιο χρώμα για περισσότερο από 10 ημέρες.

OPI-IS-PrettyPinkPerseveres daeb6


Πανεύκολα στη χρήση, χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες διαδικασίες, αρκούν 3 βήματα για να πετύχεις ένα αξιοζήλευτο μανικιούρ με τη σειρά OPI Infinite Shine!

ISL14 RaisinTheBar RGB 276c5


Αρχικά, εφάρμοσε τη βάση Infinite Shine Primer (Βήμα 1) για προστασία του φυσικού νυχιού αλλά και για την καλύτερη συγκόλληση και διάρκεια του χρώματος.

Στη συνέχεια, επίλεξε μία από τις αγαπημένες σου 18 αποχρώσεις (Βήμα 2) και εφάρμοσε δύο λεπτές στρώσεις. Οι αποχρώσεις έχουν πλούσια υφή και σύνθεση με έντονες χρωστικές για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ολοκλήρωσε, με το Infinite Shine Gloss (Βήμα 3), που περιέχει πολυμερή στοιχεία του gel χωρίς να χρησιμοποιήσεις ειδική λάμπα και κλείδωσε το χρώμα και τη λάμψη.

OPI-IS-IndignantlyIndigo 3504d

Όσο για το πώς μπορείς να το αφαιρέσεις; Τα βερνίκια Infinite Shine μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα με ένα απλό ασετόν, χωρίς τη διαδικασία αφαίρεσης του ημιμόνιμου.


Όλα τα βερνίκια Infinite Shine έχουν πρωτοποριακή σύνθεση και διαθέτουν το ειδικά σχεδιασμένο πινέλο OPI's exclusive Pro Wide™ Brush για άψογη εφαρμογή.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών & ινστιτούτα ομορφιάς.

Δείτε όλες τις αποχρώσεις στη gallery!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα στο www.opi.com.