Μια αλήθεια για τη γήρανση που κάθε γυναίκα οφείλει να ξέρει!

Βιβή Αγγελάκη
Μια αλήθεια για τη γήρανση που κάθε γυναίκα οφείλει να ξέρει!

Η L’Oreal αφουγκράζεται τις διαφορετικές ανάγκες της επιδερμίδας μας 

Είναι γεγονός: Οι βαθιές ρυτίδες, οι κηλίδες και η απώλεια του φυσικού όγκου στο πρόσωπο είναι τα πρώτα σημάδια που διαπιστώνουμε και αρχίζουν να μας απασχολούν στο πέρασμα του χρόνου!

photo ed606

Πριν απογοητευτούμε και θεωρήσουμε τη μάχη με το χρόνο, άνιση, η L'Oreal Paris ως Skin Expert έρχεται να μας δώσει τον κατάλληλο σύμμαχο στον αγώνα μας, αποκαλύπτοντάς μας μια μεγάλη αλήθεια για τη γήρανση: Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές ανάγκες για την επιδερμίδα της και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να αμελούμε ποτέ!

Untitled 240e1


Η σειρά Revitalift της L'Oreal Paris έρχεται να αφουγκραστεί τις ανάγκες μας και να γίνει η beauty εμμονή μας!


Έτσι, για την απώλεια του όγκου που εμφανίζεται με το πέρασμα του χρόνου στο πρόσωπό μας -κάνοντάς το να φαίνεται κουρασμένο και γερασμένο- η L'Oréal Paris δημιούργησε για πρώτη φορά, μια σύνθεση εμπνευσμένη από τις δερματολογικές ενέσεις υαλουρονικού οξέος, τη Revitalift Filler. Πρόκειται για μια σειρά που περιλαμβάνει προϊόντα καθημερινής περιποίησης με μια πρωτοποριακή σύνθεση που ενσωματώνει την υψηλότερη συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος μέχρι σήμερα, για δράση κατά των ρυτίδων και επαναφορά του όγκου στην επιδερμίδα του προσώπου.