NIVEA tales : Παραμύθια τρυφερά σαν χάδι

Βιβή Αγγελάκη
NIVEA tales : Παραμύθια τρυφερά σαν χάδι

Τα παραμύθια ηλικίες δεν κοιτούν! Από μικρά παιδιά μέχρι και τώρα, που έχουμε μεγαλώσει, τα παραμύθια είναι αυτά που μπορούν να μας καθηλώσουν και να μιλήσουν στην καρδιά μας. Μιλούν για αξίες, σημαντικές για τη ζωή, και δημιουργούν αναμνήσεις τόσο οικείες και όμορφες που μας κάνουν να θέλουμε να τις μεταδώσουμε σε κάθε μικρό μας φίλο- είτε προκειται για το παιδί μας, το μικρό αδερφάκι μας, βαφτηστήρι, το μικρό ανηψάκι!


Η NIVEA, μάρκα κορυφαίων προϊόντων για την περιποίηση της επιδερμίδας, που εμπιστεύονται εκατομμύρια καταναλωτές ανά τον κόσμο, για άλλη μια φορά καινοτομεί και μας δίνει την καλύτερη ευκαιρία να μοιραστούμε τρυφερές στιγμές, πάντα με σεβασμό στην παιδική ευαισθησία.


Μπαίνοντας, λοιπόν, κανείς στην ηλεκτρονική σελίδα της NIVEA θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τη σειρά ιστοριών NIVEA Tales και πιο συγκεκριμένα τις μαγικές περιπέτειες των τεσσάρων πρωταγωνιστών (του μικρού Leo, της αδερφής του, Mia, του Κούνελου και της νεράιδας με το μαγικό ραβδί) που γράφτηκαν από το συγγραφέα πολλών παιδικών βιβλίων , UdoWeigelt και πραγματικά θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους!


Εκτός, όμως, από τις ιστορίες, μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα τους πρωταγωνιστές, να παίξετε πολλά παιχνίδια να κατεβάσετε ζωγραφιές ακόμη και να μοιραστείτε τις μαγικές ιστορίες της NIVEA, με τους φίλους σας μέσω email, facebook ή twitter!