Cleria Renewal Dry Oil with Golden Mastic: Ένα ξηρό έλαιο για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά!

Βιβή Αγγελάκη
Cleria Renewal Dry Oil with Golden Mastic: Ένα ξηρό έλαιο για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά!

3 σε ένα 1 με super ενυδατικά & αντιγηραντικά συστατικά

Αν βαρεθήκατε να χρησιμοποιείτε ξεχωριστά έλαια για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα σας, τότε νέο ξηρό έλαιο Cleria Renewal Dry Oil with Golden Mastic από τη Pharmasept, είναι αυτό το super αποτελεσματικό 3 σε 1 έλαιο που χρειάζεστε!


Πλούσιο σε ενυδατικά και αντιγηραντικά συστατικά, το Cleria Renewal Dry Oil with Golden Mastic θρέφει, ενυδατώνει και προσφέρει ορατή ανανέωση και λάμψη σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.

Η μοναδική δραστική σύνθεσή του βασίζεται τόσο στο έλαιο Μαστίχας (Golden Mastic), όσο και στο έλαιο Camellia, ένα ελαφρύ λάδι πλούσιο σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, καθώς και στα Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα, που κάνουν το πρόσωπο αλλά και τα μαλλιά να δείχνουν ανανεωμένα και λαμπερα.


Μάλιστα, το έλαιο Μαστίχας είναι αυτό που αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας 23% έπειτα από 28 ημέρες χρήσης, ενώ παράλληλα, ενισχύει την παραγωγή της πρωτεΐνης Klotho που επιβραδύνει σημαντικά τη γήρανση του δέρματος. Εξάλλου, δε θεωρείται τυχαία σήμερα από τους επιστήμονες ως η «πρωτεΐνη της νεότητας»!

Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε το Cleria Renewal Dry Oil σε περιπτώσεις όπου χρειάζεται γρήγορη και αποτελεσματική αποκατάσταση της ερεθισμένης επιδερμίδας σας ή ακόμη και αν το μόνο που χρειάζεστε είναι να τονίσετε την θηλυκότητά σας φορώντας ένα αισθησιακό άρωμα, που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.pharmasept.gr/el/ta-proionta-mas/cleria/cleria-renewal-dry-oil-with-golden-mastic-detail