Για πάντα νέες με το Cleria Renewal Dry Oil with Golden Mastic!

Βιβή Αγγελάκη
Για πάντα νέες με το Cleria Renewal Dry Oil with Golden Mastic!

Για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά

Αν ψάχνετε για το μυστικό που θα σας κρατήσει για πάντα νέες, τότε δοκιμάστε το Cleria Renewal Dry Oil with Golden Mastic της Pharmasept.


Πρόκειται για ένα ξηρό έλαιο πλούσιο σε ενυδατικά και αντιγηραντικά συστατικά που ενισχύει την πρωτεΐνη Klotho, της θαυματουργής πρωτεΐνης που συνδέεται με τη διαδικασία επιδιόρθωσης του DNA και την κυτταρική αποτοξίνωση και θεωρείται σήμερα από τους επιστήμονες ως η «πρωτεΐνη της νεότητας». Μάλιστα, επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι η μείωση της Klotho συνδέεται άμεση με τη γήρανση των επιδερμικών κυττάρων.)


Το Cleria Renewal Dry Oil with Golden Mastic έχει υπέροχο άρωμα και ελαφριά υφή που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.


Το συμπυκνωμένο σε δραστικά συστατικά έλαιο Πολύτιμης Μαστίχας αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας μέχρι και 23% μετά από 28 ημέρες χρήσης, ενώ παράλληλα ενισχύει την παραγωγή της πρωτεΐνης Klotho που επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος.


Βασικό συστατικό της αντιγηραντικής δράσης είναι το έλαιο πολύτιμης μαστίχας, ενώ την αναδόμηση και την ενυδάτωση ενισχύουν το έλαιο Camellia και τα φυσικά λιπαρά οξέα Ω3-Ω6. Τέλος οι φυσικοί εστέρες OGT συμβάλλουν στην αποτελεσματική αποκατάσταση της ερεθισμένης επιδερμίδας χάρη στην καταπραϋντική και επουλωτική τους δράση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.pharmasept.gr/el/ta-proionta-mas/cleria/cleria-renewal-dry-oil-with-golden-mastic-detail