Μαζί με τη Nivea ταξιδεύουμε μικροί και μεγάλοι σε ένα κόσμο φανταστικό!

Βιβή Αγγελάκη
Μαζί με τη Nivea ταξιδεύουμε μικροί και μεγάλοι σε ένα κόσμο φανταστικό!

Συνώνυμο της απλότητας, της φροντίδας, της εμπιστοσύνης, της αγάπης και της οικογενειακής ζεστασιάς, η Nivea μας συντροφεύει σε κάθε στάδιο της ζωής μας: από τότε που θυμόμαστε να κάνουμε τα πρώτα δειλά βήματα δίπλα στη μαμά μας, μέχρι και σήμερα, που τα δικά μας παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές της ζωής μας!

Αυτή τη φορά, η Nivea μας προσκαλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, να ταξιδέψουμε σε κόσμους φανταστικούς μέσα από τις μαγικές ιστορίες, τα παιχνίδια και τις ζωγραφιές που υπάρχουν στη σελίδα Nivea Tales, μεταφέροντας μηνύματα ξεγνοιασιάς και αισιοδοξίας απέναντι στη ζωή.

Έτσι θα δούμε τι περιπέτειες του Leo στα ψηλά Μαξιλαροβούνια, το περιπετειώδες ταξίδι της Mia και της νεράιδας σε όλο τον κόσμο, τη Mia να αναζητά το χαμένο ραβδί της μικρής της νεραΐδένιας φίλης της, το Leo να κάνει μια βουτιά από πολύ ψηλά και τον Κούνελο να γίνεται καλά έχοντας στο πλευρό του τους καλύτερούς του φίλους (Leo και Mia).

Η φανταστική μουσική αλλά και η εικονογράφιση θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον, ενώ θα μας δώσουν άλλη μια αφορμή να περάσουμε δημιουργικές στιγμές με τα παιδιά μας!