Βρήκαμε την απόλυτη εφαρμογή για να βγάζουμε τέλειες selfies & σου έχουμε τις αποδείξεις!

Βιβή Αγγελάκη
Βρήκαμε την απόλυτη εφαρμογή για να βγάζουμε τέλειες selfies & σου έχουμε τις αποδείξεις!

Βάλε το beauty mode και πες «αντίο», ακόμη και στους μαύρους κύκλους!

Θα ξεκινήσω αυτό το άρθρο με μια γενική παραδοχή -που δεν γίνεται να μη συμφωνήσεις μαζί μου- και ένα ερώτημα, που αν ταυτιστείς, σίγουρα αυτό το άρθρο θα σε κατενθουσιάσει, όπως εμένα: Οι selfies είναι το νέο social trend που έχει κατακλύσει τη ζωή μας, το κινητό μας και φυσικά τα social media (από τον πρόεδρο Obama μέχρι και τη super γιαγιά της φίλης μου της Ελίνας)...


Αλήθεια, όμως, πόσες από τις φορές που προσπαθείς να βγάλεις μια «σωστή» και «τέλεια» selfie, τελικά τα καταφέρνεις; Κι όταν λέω τα καταφέρνεις, δεν εννοώ απλά να πατήσεις το κουμπάκι, αλλά να βγάλεις μια φωτογραφία που να σου αρέσει και να την ποστάρεις στους προσωπικούς σου λογαριασμούς, γεμίζοντας με αυτοπεποίθηση και περηφάνεια για το αποτέλεσμά σου.


Αν ταυτίστηκες με το παραπάνω ερώτημα- όπως εγώ... τότε θα πρέπει να σε ενημερώσω με μεγάλη χαρά πως η λύση για όλα αυτά τα μπιουτο-σελφο προβλήματά μας υπάρχει, έχει όνομα: Beauty mode / Perfect selfie και μάλιστα αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το άρθρο την κρατάω στα χέρια μου!

12431560 985176134887757 2045730110 n d4a9c


Πρόκειται για την «έξυπνη» εφαρμογή Beauty mode (λειτουργία ομορφιάς) που είναι ενσωματωμένη στο ολοκαίνουργιο και πολύ κομψό smartphone Huawei P8, που αναγνωρίζει το πρόσωπό μας κάθε φορά που είμαστε στο καρέ και έτοιμες να τραβήξουμε selfies, αναδεικνύοντας τα πιο ελκυστικά 
χαρακτηριστικά μας!

Στην ουσία, η εφαρμογή κάνει photoshop στη φωτογραφία μας την ώρα που την τραβάμε. Το καλύτερο; Επιλέγουμε εμείς ποιος θα είναι ο βαθμός που θέλουμε να επεξεργαστούμε- φωτοσοπάρουμε τη φωτογραφία μας, διαλέγοντας μέσα από μια κλίμακα διαβάθμισης από το 1-10. (Εγώ επιλέγω συνήθως το 6 – εκτός αν εμφανιστεί κάποιο τεράστιο σπυράκι στο πρόσωπό μου, οπότε εκεί παίρνω πιο δραστικά... φίλτρα)!

1458813 985195311552506 1252439812 n 8a3a7


Η εικόνα της επιδερμίδας μας βελτιώνεται αισθητά- στο 10 έχουμε το εφέ της αψεγάδιαστης επιδερμίδας- ενώ θα ήθελα να ενημερώσω τις πιο μυημένες πως, φυσικά υπάρχει η δυνατότητα να επεξεργαστούμε επιπλέον τη φωτογραφία, επιλέγοντας μια σειρά πιο «ειδικών» φίλτρων – ενδεικτικά αναφέρω για: Λευκά δόντια, λαμπερά μάτια, μαύρους κύκλους (πιστέψτε με, ειδικά αυτό το έχω λατρέψει), διόρθωση τυχόν σημαδιών, μέχρι και αδυνάτισμα προσώπου!

mavroikukloi huawei p8 8a98a


Τι κι αν πιστεύεις ότι έχεις τσακωθεί με τη φωτογραφική μηχανή; Το smartphone Huawei P8 είναι εδώ για να σου αλλάξει γνώμη! Με το beauty mode δεν θα ξαναπείς «βγαίνω χειρότερα απ΄ό,τι είμαι στη πραγματκότητα» γιατί τώρα έχεις προσωπικό image maker!