BEAUTIN COLLAGEN: Ένα απολαυστικό σφηνάκι ομορφιάς στην καθημερινή beauty ρουτίνα μας!

Βιβή Αγγελάκη
BEAUTIN COLLAGEN: Ένα απολαυστικό σφηνάκι ομορφιάς στην καθημερινή beauty ρουτίνα μας!

Αποδεδειγμένη δράση στην ενυδάτωση & αντιγήρανση του δέρματος

Κάθε μία από εμάς θα έχει παρατηρήσει πως με το πέρασμα των χρόνων η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της και οι ανάγκες της για ενυδάτωση και φροντίδα αυξάνονται. Το άγχος, οι περιβαλλοντικοί παράγοντες (όπως η ρύπανση του περιβάλλοντος...), η κακή και μη ισορροπημένη διατροφή, η έλλειψη φυσικής άσκησης από την καθημερινότητα είναι μόνο μερικές από τις αιτίες που ενοχοποιούνται για τη γήρανση της επιδερμίδας μας. Πώς μπορούμε να αντισταθούμε στη φθορά του χρόνου και να ενισχύσουμε την ομορφιά μας;

Το υγρό πόσιμο κολλαγόνο BEAUTIN COLLAGEN της myelements μπορεί να γίνει ο πολυτιμότερος σύμμαχός μαςκατά της γήρανσης, καθώς περιέχει τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για τη θρέψη, αναζωογόνηση και εσωτερική επανόρθωση της επιδερμίδας, σε ιδανικές αναλογίες για να δείχνουμε λαμπερές κάθε μέρα!

Η εξειδικευμένη φόρμουλα περιέχει υδρολυμένο κολλαγόνο ιχθύων PEPTAN, ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες A, B Complex, C και ψευδάργυρο. Στην ουσία πρόκειται για ένα φυσικό συστατικό που συντελεί στη βελτίωση των επιπέδων υγρασίας της επιδερμίδας, μειώνοντας παράλληλα τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης. Όλα τα συστατικά δρουν συνεργειακά και συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας και ομορφιάς όχι μόνο του δέρματος, αλλά και των μαλλιών και των νυχιών.


Κλινικές μελέτες που είχαν ως στόχο να αξιολογήσουν τη δράση του υδρολυμένου κολλαγόνου PEPTAN, επιβεβαιώνουν τη συμβολή του στην προαγωγή της υγείας και της ομορφιάς της επιδερμίδας εκ των έσω. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις κλινικές μελέτες, το υδρολυμένο κολλαγόνο PEPTAN:


- βελτιώνει την κατάσταση και τη δομή του δέρματος με καθημερινή λήψη για 12 εβδομάδες
- αυξάνει την ενυδάτωση του δέρματος κατά 28%
- λειαίνει τις αυλακώσεις του δέρματος κατά 26% και προλαμβάνει τον σχηματισμό βαθιών ρυτίδων στο πρόσωπο
- μειώνει τον κατακερματισμό του κολλαγόνου κατά 31%, βελτιώνοντας τη σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος


Το καλύτερο; Κυκλοφορεί σε τρεις απολαυστικές γεύσεις με υπέροχο άρωμα για να επιλέξουμε αυτή που προτιμάμε:

- Φράουλα-βανίλια
- Μάνγκο–πεπόνι
- Σοκολάτα με στέβια!