Όλα όσα θα πρέπει να ξέρεις για τη νέα τάση στην περιποίηση προσώπου!

Βιβή Αγγελάκη
Όλα όσα θα πρέπει να ξέρεις για τη νέα τάση στην περιποίηση προσώπου!

8 μύθοι και αλήθειες για το πιο hot beauty trend

Μια από τις νέες και πιο hot τάσεις στην περιποίηση του προσώπου μας - που ήδη έχουν υιοθετήσει αρκετές celebrities- είναι τα έλαια ομορφιάς ή πιο απλά, τα ειδικά λάδια που μπορούμε να εφαρμόσουμε στο πρόσωπό μας και υπόσχονται πιο βαθιά ενυδάτωση, μεταξένια αίσθηση και εντατική θρέψη!


Και αν στο άκουσμα της λέξης έλαιο, στο μυαλό σου έχεις συνδέσει- και δικαιολογημένα εν μέρει- τις λέξεις λιπαρή επιδερμίδα, φραγμένοι πόροι και αντιαισθητικές γυαλάδες στο πρόσωπο, ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να σε βοηθήσω να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.


Χρησιμοποιώντας εδώ και κάμποσο το Extraordinary Oil από τη L’Orèal Paris και σύμφωνα με την εμπεριστατωμένη άποψη των ειδικών της Elisabeth Bouhadana, Παγκόσμιας Επιστημονικής Διευθύντριας της L’Oréal Paris και της Joëlle Ciocco, Παγκόσμιας ειδικού στην περιποίηση προσώπου της L’Orèal Paris, θα εξερευνήσουμε μύθους και αλήθειες γύρω από τη νέα τάση στην περιποίηση της επιδερμίδας.

dfgdfghdfgh c3bd8

#1.Μύθος: Τα έλαια δεν ταιριάζουν σ’ όλους τους τύπους επιδερμίδας
Αλήθεια: Τα έλαια είναι κατάλληλα για κάθε ηλικία και για κάθε τύπο επιδερμίδας. Είναι ξηρά, λεπτόρρευστα, απορροφώνται γρήγορα από την επιδερμίδα και την θρέφουν αφήνοντας μια ανάλαφρη, αέρινη αίσθηση. Ακόμη και για τις πιο ώριμες, θαμπές, (πολύ) ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες το Extraordinary Oil της L' Oréal Paris λειτουργεί δραστικά.


#2.Μύθος: Τα έλαια είναι απλά μια νέα μόδα και στην πραγματικότητα δεν είναι αποτελεσματικά
Αλήθεια:Τα θρεπτικά έλαια ενισχύουν τη λειτουργία του φραγμού ύδατος της επιδερμίδας, την προστατεύουν και αυξάνουν την ανθεκτικότητά της στις εξωτερικές επιθέσεις: αντιοξειδωτική προστασία, ενεργοποίηση του κολλαγόνου, αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, ενώ άλλα έλαια δρουν άμεσα και αποτελεσματικά στην λάμψη της επιδερμίδας.

ukjfyujkryuiyui 343e5


#3.Μύθος: Το έλαια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με άλλα προϊόντα περιποίησης
Αλήθεια: Οποιαδήποτε κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από ένα λάδι περιποίησης προσώπου. «Συνήθως», όπως αναφέρει η Elisabeth Bouhadana, «συστήνω τη χρήση ενός προϊόντος της ίδιας μάρκας για να αποφευχθούν αντιδράσεις ή ερεθισμοί στην επιδερμίδα από συνθέσεις που δεν είναι σχεδιασμένες για να εφαρμόζονται μαζί.» Κι αν ψάχνεις για τον τέλειο συνδυασμό, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την ολοκληρωμένη σειρά Extraordinary Oil της L' Oréal Paris: Την κρέμα θρέψης, το λάδι προσώπου και την κρέμα- μάσκα νύχτας.

utyurtyu 57a0a


#4.Μύθος: Τα έλαια χρησιμοποιούνται μόνο στο πρόσωπο
Αλήθεια: Πέρα από το πρόσωπο, οι πολύ ξηρές ζώνες της ράχης των χεριών και η περιοχή του λαιμού ωφελούνται στο μέγιστο βαθμό. Μάλιστα, για πιο αποτελεσματική χρήση, μπορούμε να κάνουμε μασάζ με τα χέρια (απαλά, με μεγάλη επιδεξιότητα και με προσοχή) σε κάθε σημείο του προσώπου μας- πάντα σε καθαρή επιδερμίδα- που ενεργοποιεί άμεσα τους ιστούς και τα κύτταρα στην επιφάνεια της επιδερμίδας.


#5.Μύθος: Πρέπει να εφαρμόζω μια μεγάλη ποσότητα κάθε φορά στην επιδερμίδα μου
Αλήθεια: Κάθε επιδερμίδα μπορεί να διαφοροποιήσει την ποσότητα χρήσης των ελαίων: πιο γενναιόδωρα για την ξηρή επιδερμίδα και λίγες μόνο σταγόνες για την μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδα. «Κάθε χρήστρια μπορεί να βρει μόνη της τη σωστή δοσολογία και να προσαρμόσει την ποσότητα που χρησιμοποιεί ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο της επιδερμίδας της. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε τις σταγόνες μία-μία, σε μικρές ποσότητες, να τις απλώνετε και να επαναλαμβάνετε εάν χρειάζεστε περισσότερες. Το πρωί ή/και το βράδυ, το πολύτιμο έλαιο μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά για θρέψη και ενυδάτωση, για επιδερμίδα φωτεινή και αίσθηση κασμιρένιας απαλότητας» τονίζουν οι ειδικοί.

#6.Μύθος: Τα έλαια είναι ακατάλληλα στις λιπαρές επιδερμίδες
Αλήθεια: Μιλώντας για το το Extraordinary Oil, θα πρέπει να σε ενημερώσω οτι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας (όπως είπαμε παραπάνω) ακόμα και για γυναίκες με διεσταλμένους πόρους! Δεν υπάρχει φόβος δημιουργίας μαύρων στιγμάτων γιατί περιέχει φυσικά αντιβακτηριδιακά έλαια που γίνονται ένα με το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας, διατηρώντας καθαρή και υγιή την επιδερμίδα χωρίς να φράζουν τους πόρους.

#7.Μύθος: Τα έλαια αντικαθιστούν την ενυδατική
Όσο αφορά το Extraordinary Oil, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ταυτόχρονα, ακόμα και με μια πολύ δραστική κρέμα όπως για παράδειγμα η Revitalift Laser X3. Φυσικά, το μόνο που χρειάζεται στην περίπτωση αυτή είναι να εφαρμόζουμε μερικές σταγόνες του ελαίου στο πρόσωπο, σε μικρές ποσότητες και να το αφήνουμε να διεισδύσει για 1 λεπτό πριν χρησιμοποιήσουμε μια άλλη κρέμα.

fghdhdfgj 4cbcd

#8.Μύθος: Τα έλαια έχουν μόνο μια χρήση
Εδώ θα μιλήσω προσωπικά, το Extraordinary Oil, που χρησιμοποιώ, είναι ένα μοναδικό προϊόν ενυδάτωσης με 1001 χρήσεις. Διεισδύει γρήγορα και σε βάθος, ενισχύοντας τη λειτουργία του επιδερμικού φραγμού, προσφέροντας προστασία στην επιδερμίδα, ενισχύοντας την υγιή της λάμψη, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας.

750x467 5de22