Μάθε πως θα αποκτήσεις υπέροχα μαλλιά και λαμπερό δέρμα!

Βιβή Αγγελάκη
Μάθε πως θα αποκτήσεις υπέροχα μαλλιά και λαμπερό δέρμα!

Με την δύναμη της Αλόης και της της Herbalife...

Η Αλόη Βέρα συχνά αποκαλείται «φυτό της αθανασίας» και θεωρείται ελιξίριο μακροζωίας. Είναι από τα φυτά που χρησιμοποιήθηκαν και εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς σκοπούς, όχι μόνο από διαφορετικούς πολιτισμούς, αλλά και σε διαφορετικές εποχές.

Το ζελέ της Αλόης Βέρα είναι ένας συνδυασμός εκπληκτικών ιδιοτήτων καθώς περιέχει περισσότερα από 75 γνωστά συστατικά, η συνέργεια των οποίων οδηγεί στην ενίσχυση της δράσης τους και θεωρείται «βόμβα» βιταμινών με κυριότερες τις Β, C, Ε και Β-καροτίνη. Περιέχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία αλλά και αμινοξέα, που είναι οι «οικοδομικοί λίθοι» των πρωτεϊνών. Χάρη στα συστατικά της και τη συνέργειά τους, η αλόη καθαρίζει την επιδερμίδα, ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων, βελτιώνει τη λειτουργία των ιστών και επουλώνει τα τραύματα.

Δεν θέλει λοιπόν και πολλή σκέψη για να καταλάβει κανείς το καλό που μπορεί να κάνει στην επιδερμίδα και φυσικά στα μαλλιά. Πως όμως μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευεργετικές ιδιότητες της «μαγικής» αλόης; Όπως εμείς, με την βοήθεια της HERBALIFE!

Η HERBALIFE, ως ειδική στη διατροφή, παρέχει εξειδικευμένη διατροφή ΚΑΙ στην επιδερμίδα με τη σειρά εξωτερικής διατροφής Herbal Aloe που αποτελείται από έξι προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για να φροντίζουν μαλλιά και δέρμα, μυρίζουν τέ-λει-α και δεν περιέχουν parabens, sulphates, θειικά άλατα! Ανακάλυψέ τα παρακάτω...

Για τα μαλλιά:
Δυναμωτικό Σαμπουάν Herbal Aloe 14€
Δυναμωτική Μαλακτική Κρέμα Herbal Aloe 14€

Καθαρισμός επιδερμίδας:
Αφρόλουτρο Χεριών & Σώματος Herbal Aloe 14€
Σαπούνι Σώματος Herbal Aloe 9€
Μπάρα 125gr, Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής: 9€

Ενυδάτωση επιδερμίδας:
Λοσιόν Χεριών & Σώματος Herbal Aloe 14€
Καταπραϋντικό Τζελ Herbal Aloe 14€

Η σειρά Herbal Aloe είναι διαθέσιμη προς αγορά αποκλειστικά μέσω του Δικτύου των Ανεξάρτητων Συνεργατών της Herbalife. Κάνε κλικ στο www.herbalife.gr και μάθε περισσότερα.