Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2016: 12 Fashion&Beauty items για να κακομάθεις τον εαυτό σου

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2016: 12 Fashion&Beauty items για να κακομάθεις τον εαυτό σου

Τα ωραιότερα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου την Ημέρα της Γυναίκας!

Την Τρίτη 8 Μαρτίου είναι η Γιορτή της Γυναίκας και μέσα στο τρέξιμο, τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τις ατέλειωτες υποχρεώσεις μας, είναι μια γερή υπενθύμιση πως πρέπει πού και πού να εκτιμάμε, να φροντίζουμε, ακόμη και να... κακομαθαίνουμε τον εαυτό μας.

Έτσι, λοιπόν, κι εμείς, αποφασίσαμε μέσα στις υπόλοιπες δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις την Ημέρα της Γυναίκας(δες εδώ) να σου προσθέσουμε -τι άλλο;- το shopping!

Η fashion editor, Ελίνα Μακροδημήτρη και η beauty editor, Βιβή Αγγελάκη, σου προτείνουν:

breeze 175euro 0f1b8

Ρολόι, Breeze, 175€

ARMANI MAESTRO GLOW f8586

Το Maestro Glow αποτελεί την πεμπτουσία του χρώματος και της λάμψης του Armani. Στην ουσία πρόκειται για το πρώτο διφασικό make-up με SPF30 που προσφέρει λάμψη μεγάλης διάρκειας. Αναδεικνύει την όψη της επιδερμίδας με μια δροσερή, φυσική λάμψη. Όλες οι μικρές ατέλειες του προσώπου εξαφανίζονται αμέσως, ενώ διαθέτει ειδικό σταγονόμετρο, ώστε να παίρνεις το πολύτιμο ελιξίριο στα δάχτυλά σου, για πιο εκλεπτυσμένη εφαρμογή. Ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες θρέφει την επιδερμίδα και εξασφαλίζει γνήσια αποτελέσματα περιποίησης σε μόλις τέσσερις εβδομάδες.

pinkwoman 3599euro dda55

Παντελόνα, Pink Woman, 35,99€

Revitalizing Supreme Product Shot Global Expiry December 2017 b1f77

Ολοκαίνουργια, η Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Body Crème από την Estee Lauder προσφέρει βαθιά ενυδάτωση διαρκείας, ενώ βοηθά στην σύσφιξη, τόνωση και βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος του σώματος. Η πολλαπλής δράσης αντι-γηραντική σύνθεση, επανεργοποιεί την φυσική ιδιότητα του δέρματος να αισθάνεται πιο σφριγηλό και να δείχνει πιο νεανικό. Η μεταξένια αισθησιακή υφή της ΝΕΑΣ Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Body Creme, τυλίγει το δέρμα σε μια συνεχόμενη ενυδάτωση και υγιή λάμψη. Η επιδερμίδα αισθάνεται πιο σφριγηλή, απαλή και πλήρως αναζωογονημένη.

le pandorine portofoli f63a1

Πορτοφόλι, Le Pandorine

b A00006 28b33

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα: ο θρυλικός κύβος της παιδικής μας ηλικίας μεταμορφώθηκε στην πιο πολυπόθητη παλέτα My Parisian Pastels palette, από τη Lancôme, το κορυφαίο προϊόν για την Άνοιξη του 2016! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις 9 σκιές της παλέτας My Parisian Pastels με χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους: μόνες τους για μια πινελιά χρώματος σε συγκεκριμένα σημεία, να τις αναμίξεις για λάμψη υγείας ή να συνδυάσεις 2 ή 3 σκιές για ντεγκραντέ παστέλ εφέ... δεν υπάρχουν κανόνες, υπάρχει μόνο η διάθεσή σου!

pandora ring 89euro 89ee4

Δαχτυλίδι, Pandora, 89€

rtghdfsghbdgf ef7c5

Φέρε την Άνοιξη με το άρωμά σου! Ακολουθώντας τη λουλουδάτη παράδοση που εισήγαγε το Dolce, το Dolce Rosa Excelsa συλλαμβάνει την τόλμη και το αγνό πνεύμα τουπολύπλευρου άνθους Τριανταφυλλιάς, με την αίσθηση των φρέσκων ροδοπέταλων όταν ανθίζουν. Συμπληρώνοντας τη μοναδική Λευκή Αμαρυλλίδα που αποτελεί την αρωματική υπογραφή του Dolce, το Dolce Rosa Excelsa παρουσιάζει μία νέα και ξεχωριστή καρδιά από Τριαντάφυλλο. Αυτό το Floral, φρέσκο λουλουδάτο άρωμα ανοίγει με μία λαμπερά χρωματιστή έκρηξη γλυκιάς ευωδιάς, από φύλλα Νερόλι και άνθη Παπάγιας. Αυτές οι νότες διαχέονται σε ένα μπουκέτο λουλουδιών από Λευκά Νούφαρα και Λευκούς Νάρκισσους.

mules migato 60euro aa154

Mules, Migato, 60€

07 03 16 resize 03 3eb46

Μετάτρεψε την διαδικασία φροντίδας των χεριών σε μία μοναδική εμπειρία, εμπνευσμένη από τον παραδεισένιο Νότιο Ειρηνικό με το Enriching Hand Lotion, που έχει την υπογραφή Molton Brown . Περιποιήσου τα χέρια σου με το δελεαστικά αρωματισμένο γαλάκτωμα, που συσφίγγει, απαλύνει και ενυδατώνει το δέρμα, χάρη στο σύμπλεγμα ενυδατικής περιποίησης με το οποίο είναι εμπλουτισμένο.

3 8082f

Cropped denim τζάκετ, Replay

8972552208414 1 c2594

Ολοκλήρωσε το look σου με το Maybelline Colorstay Nail Polish , the Blushed Nudes, στην απόχρωση 447 Dusty Rose.